Företagsrådgivare till Almi, Borås

Borås Heltid

Är du extra kunnig inom finansieringsfrågor och vill du att fler bolag ska växa, satsa på innovationer och expandera på nya marknader? Nu söker vi en företagsrådgivare som vill bidra till hållbart företagande i Sjuhärad. Som rådgivare bidrar du till att fler bolag ska kunna växa med hjälp av Almis unika erbjudande med både affärsutveckling och finansiering.

Ditt uppdrag:

På Almi jobbar du självständigt och med ett stort ansvar för att bidra till våra kunders framtida hållbara utveckling. Det är ett utåtriktat arbete där du har kontakt med företagare i olika branscher med olika behov. Som företagsrådgivare kommer du att arbeta proaktivt med kunder, banker, intressenter och andra organisationer. Du kommer att ha en säljande och rådgivande roll och bli en viktig del av vårt team. Du analyserar kundens behov och föreslår lösningar bland Almis och våra partners erbjudanden inom finansiering och rådgivning.

Dina erfarenheter och egenskaper:

Vi söker dig som får energi av att träffa människor och som är duktig på att knyta kontakter och bygga nätverk. För att lyckas behöver du trivas med ett utåtriktat arbete med fokus på resultat. Det är viktigt att du har förståelse för entreprenörskap.

Du har akademisk utbildning inom ekonomi kombinerat med erfarenhet från olika branscher, försäljning och affärsförhandlingar. Det är ett krav att du har erfarenhet av att arbeta med finansiering i både säljande och analyserade roll. Om du redan har ett regionalt nätverk är det ett stort plus. Du kan tala och skriva svenska och engelska obehindrat. Arbetet innebär en del resor varvid körkort är ett måste för tjänsten.

Som person är du förtroendeingivande, kontaktskapande och affärsmässig. Du trivs både med att facilitera grupper och att coacha enskilda entreprenörer i alla faser. Du är duktig på att etablera och underhålla långsiktiga relationer och du trivs med att utveckla andra företag. Almi letar alltid efter personer som kan komplettera deras team med kompetens och erfarenhet som efterfrågas. Därför tycker vi det är extra intressant om du har erfarenhet av digitalisering, teknik, export eller har jobbat för internationella bolag.

Vad erbjuder Almi Företagspartner?

  • Du erbjuds en utåtriktad tjänst där du träffar många spännande och omväxlande kunder och företag. I din roll som rådgivare har du potential att betyda mycket för dem.
  • En möjlighet att påverka din arbetsdag i ett flexibelt arbete med stort eget ansvar.
  • För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll har Almi tagit fram en trygg och gedigen onboardingprocess och självklart har du även engagerade och duktiga kollegor som stöttar dig i ditt arbete.
  • Du erbjuds även möjlighet till kompetensutveckling. Vi har kollektivavtal och värdefulla förmåner.

Vi erbjuder en miljö där våra värdeord inspirerar oss dagligen och ger oss; mod att tänka nytt, vi agerar affärsmässigt och ansvarsfullt med glädje och engagemang. Vi värdesätter olikheter och vi skapar hållbar framgång tillsammans.

Placeringsort:  Almi sitter i fina lokaler i centrala Borås.

 

Om Almi Väst:

Almi investerar i framtida tillväxt. Här har alla ett starkt gemensamt intresse – vi vill se fler växande och framgångsrika företag i Sverige. Vi erbjuder lån och affärsutveckling till företag som vill utvecklas och växa. Det omfattar såväl innovationer med tillväxtpotential som befintliga företag i en expansionsfas. Genom Almi Invest investerar vi riskkapital i företag i tidiga skeden med stor tillväxtpotential och en skalbar affärsidé. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 50 kontor över hela landet. Almi Väst har sitt huvudkontor i Göteborg men finns även i Borås, Trollhättan och Skövde. Totalt arbetar ca 40 personer på Almi Väst. Läs gärna mer på www.almi.se.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Almi Företagspartner med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter på Meritmind Susanne Areschoug 0701-660803 eller Anna Feldt 0701-660830. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen):

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera