GDL Transport söker kvalificerade controllers och redovisningsekonomer till koncernsupporten i Helsingborg

Helsingborg Heltid

Meritmind stöttar GDL i sitt arbete att framtidssäkra ekonomiavdelningen. GDL´s tillväxt kommer ske både organiskt och via förvärv och koncernen är under ständig utveckling och förändring vilket gör att organisationen kommer behöva stärkas upp inom ekonomiavdelningen både med controllers och redovisningsekonomer.

Samtliga av koncernen 13 bolag stöttas från huvudkontorets koncernsupport i Helsingborg. Den kraftiga tillväxten innebär att ett fokus kommer oavsett befattning innebära ständigt arbete med strukturer och rutiner. Ekonomiavdelningen består i dagsläget av cirka tjugo medarbetare och för att trivas på GDL behöver du vara serviceinriktad, engagerad och lösningsorienterad. Beroende på roll finns det möjligheter att rapportera till redovisningschef eller direkt till CFO, oavsett roll ligger fokus på support till resten av verksamheten.

Kvalifikationer och erfarenhet
Till rollerna söker vi dig som är utbildad civilekonom, och har arbetat 5+ år med kvalificerat ekonomiarbete. Du bör trivas i en snabbrörlig miljö där det mest konstanta är förändringstakten samt så behöver du ha en god kommunikationsförmåga där du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Eftersom GDL är i behov av både Controllers och redovisningsekonomer välkomnar vi sökande ur båda dessa kategorier.

Personliga egenskaper
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och ett positivt förhållningssätt och nyfikenhet är nödvändigt för att lyckas. För att passa in på GDL behöver du vara självgående, engagerad och resultatinriktad. Du har ett långsiktigt perspektiv, samtidigt som du får saker gjorda på ett effektivt och okomplicerat sätt. Du tycker om att sätta rutiner och drivs av att kontinuerligt utveckla nya arbetssätt.

Placeringsort: Helsingborg

Om GDL Transport
GDL arbetar både lokalt och rikstäckande efter devisen – Trygg hela vägen. Verksamheten består av ett starkt koncept med erbjudande inom transport-, maskin- och logistiktjänster. GDL är etablerat på 19 orter i Sverige och omsätter ca 3,2 miljarder SEK.

Huvudkontoret finns i Helsingborg. Våra värdeord Professionell, Engagerad, Pålitlig samt Värdeskapande ska genomsyra hela vår verksamhet. Läs gärna mer om oss på www.gdl.se.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar GDL med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind Carl Ence (carl.ence@meritmind.se). Intervjuer och urval kommer att ske fortlöpande, skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på Meritminds hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.