Gigekonom, associerad konsult, underkonsult eller ekonomikonsult med egen firma i Västerås och Mälardalen

Västerås och Mälardalen Heltid

Oavsett vad du kallar dig så är vi intresserade av att utvidga vårt nätverk av egenföretagare. Därför söker vi dig som är intresserad av interimsuppdrag i egen regi. Vi söker erfarna ekonomikonsulter med F-skattsedel till både kortare och längre uppdrag, på hel- och deltid.

Vi söker även dig som någon gång funderat på att starta eget bolag men som inte tagit klivet ännu. Vi känner till marknaden och kan agera bollplank i hur du kan tänka vid till exempel prissättning, val av uppdrag för att bygga ditt CV och så vidare.

Blir du en del av vårt nätverk får du inbjudningar till utbildningar och seminarier som hjälper dig att hålla din kunskap uppdaterad. Läs gärna mer om hur det är att vara associerad konsult/underkonsult till oss här: https://meritmind.se/interim/jobba-som-underkonsult/

Som associerad konsult på Meritmind får du möjligheten att arbeta med intressanta uppdrag och varierande arbetsuppgifter i olika branscher och företag. Våra kunder är främst medelstora till stora företag, många av dem är internationella och börsnoterade. Vill du bli en del av vår verksamhet och bidra till både din egen och våra kunders framgång?

Exempel på roller:

 • CFO
 • Ekonomichef
 • Business controller
 • Financial controller
 • Produktionscontroller
 • Projektcontroller
 • Redovisningsansvarig
 • Redovisningsekonom

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har arbetat som kvalificerad ekonom minst 5 år och som har erfarenhet av större eller medelstora företag. Du har erfarenhet från flera ekonomi- och affärssystem samt gärna erfarenhet av att arbeta i internationella och tillverkande bolag. Meriterande är också om du talar både svenska och engelska flytande.

Personliga egenskaper 
Som konsult stimuleras du av att möta nya människor och miljöer. Du vill vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt och kan snabbt sätta dig in i avancerade arbetsuppgifter. Som person är du en affärsorienterad, noggrann, analytisk problemlösare som kontinuerligt söker förbättringspotential samt har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Du drivs av att arbeta mot deadlines och har en god kommunikativ förmåga.

Placering: Västerås med omnejd

Om Meritmind AB

Idag är vi ett ledande konsultföretag inom ekonomi och styrning. Vi är 370 anställda inom koncernen, omsätter en halv miljard och har kontor på fem platser i Sverige och en i Tyskland. Vi har ett starkt varumärke inom ekonomiområdet och är ledande inom vår nisch. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke – om kunden, konsulten, kandidaten och alla andra. Läs mer om vår verksamhet på www.meritmind.se

Ansökan

För mer information om tjänsten kontakta Caroline Kallin på caroline.kallin@meritmind.se eller 0760-320323.  Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.