Global Accounting Manager, Stockholm

Stockholm Heltid

Till en av våra kunder söker vi en Global Accounting Manager som kommer att ansvara för att implementera ett nytt redovisningssystem och harmonisera redovisningsprocesserna i deras dotterbolag runt om i världen. Du rapporterar till Koncernredovisningschefen.

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har minst fem års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete i rollen som redovisningschef eller redovisningsansvarig. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av systembyte och fastighetsbranschen. Goda kunskaper i engelska språket är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi tror att du brinner för utveckling och kvalitet och tycker om att driva egna processer framåt på ett strukturerat sätt. Du kommer att leda processimplementeringen och ha många internationella kontaktytor, vilket gör att du kommer att ha nytta av din goda kommunikativa förmåga och din lyhördhet samt intresse för andra kulturer.

Som Global Accounting Manager erbjuds du:

  • En internationell roll i ett spännande bolag som växer mycket
  • Flexibla arbetstider, frihet under ansvar och spännande företagsarrangemang.
  • Mycket goda utvecklingsmöjligheter

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar kunden med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulterna på Meritmind, Annika Vermunt på 070-166 08 31 eller Magnus Åberg på 070-981 77 51. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida. Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera