Group Accountant till AniCura

Stockholm Heltid

AniCura växer och behöver förstärka sin koncernfunktion och söker nu en Group Accountant till huvudkontoret i Danderyd. AniCura är en familj av framstående djursjukhus och kliniker specialiserade på sällskapsdjur. Som Group Accountant arbetar du operativt, men också mycket med att utveckla processer och rutiner. AniCura har ca 300 kliniker i 10 länder och förvärvades 2018 av Mars Petcare. Du kommer att ingå i ett team om 7 personer och rapportera till Koncernredovisningschefen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Konsolidering, uppföljning och rapportering för ca 2 länder
 • Säkerställa god kvalitet i rapporteringen i enlighet med rapporteringskraven
 • Ansvar för att implementera redovisningsmässiga förändringar
 • Tillsammans med det övriga teamet utveckla processer, rutiner och driva förbättrings- och effektiviseringsarbete

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har en civilekonomexamen, eller motsvarande och ca 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. En lämplig bakgrund kan vara som revisor från Big 4 och att man har jobbat något/några år med koncernredovisning. Kommer du direkt från revision ser vi att du har reviderat konsolidering av större koncerner. Vi ser också gärna att du har ett systemintresse och erfarenhet av processförbättringsarbete. Har du tidigare jobbat med US GAAP är det ett plus. Vidare kommunicerar du obehindrat på engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Välkommen till ett team med bra och öppen stämning, en omtänksam miljö med ambitiösa och högpresterande kollegor. Här får du också möjlighet att påverka, rätt person vågar ta egna beslut och ställa krav. Tempot är högt emellanåt och miljön är föränderlig, vilket man även behöver kunna hantera.

Placeringsort: Stockholm

Anicura erbjuder

 • En utvecklande tjänst i en dynamisk miljö i ett väl fungerande team
 • AniCura strävar efter att hitta lösningar så att medarbetare kan kombinera arbets- och familjeliv på ett bra sätt, eftersom vi vet att det är avgörande för framgång
 • AniCura är ett av de snabbaste växande djursjukvårdföretagen i världen och alla medarbetare är del av samma resa. Tillsammans skapar vi framtidens sjukvård
 • Möjlighet att, under vissa förutsättningar, få ta med sin hund till kontoret

Om AniCura
AniCura är ett av Europas ledande företag inom högkvalitativ djursjukvård för sällskapsdjur.

Inom AniCura erbjuds ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster. Detta innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård, kirurgi och ortopedi. AniCura erbjuder även rehabilitering, sjukgymnastik och kostrådgivning samt utvald djurmat och vårdprodukter. AniCura erbjuder modern och högkvalitativ djursjukvård på 300 orter i Europa och skapar trygghet för djurägare genom hög tillgänglighet och patientsäkerhet. Våra 6000 medarbetare tar varje år hand om fler än 3 miljoner patienter. AniCura är en erkänd utbildnings- och remissinstans och omsätter ca 5 miljarder, läs mer på www.anicura.se

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar AniCura med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Annika Vermunt på 070-166 08 31 eller Magnus Åberg på 070-981 77 51. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera