Gruppchef till ICA Butiksekonomi Västerås 

Heltid

Vill du vara med och leda ett team ekonomer med kundnytta och utveckling i fokus? Vi söker dig som motiveras av förbättringsarbete och processutveckling till en roll som gruppchef inom ICA Butiksekonomi. Tillsammans med ditt team ser du till att ni lever upp till kundens förväntningar på kvalitet, effektiva processer och ett bra kundbemötande. ICA Butiksekonomi fungerar som en intern redovisningsbyrå för ICAs butiker och därav har kunderna varierande storlek, behov och utmaningar.

Som Gruppchef inom Butiksekonomi leder du ett av totalt åtta team. I vardera team arbetar 14–15 ekonomer som alla sätter en stolthet i att göra kundens vardag enklare.

I din roll har du stort utbyte med de andra gruppcheferna och dessutom kommer du till en verksamhet som präglas av bra chefskap och utveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du leder dina medarbetare mot mål kring kvalitet, kundnöjdhet och leverans. Teamet ansvarar för hela redovisningsprocessen och stöttar kunden med ekonomiska insikter samt uppföljning kring hur verksamheten presterar.

Som gruppchef har du personal- och resultatansvar för ditt team vilket innefattar:

  • Ledarskap och coachning
  • Effektivisering och utveckling av processer
  • Kompetensutveckling för dina medarbetare

I din roll förväntas du arbeta med att främja framgång i hela verksamheten och ständiga förbättringar, både gällande leverans, arbetsplats, arbetssätt och kultur. En av dina viktigaste och mest ansvarsfulla uppgifter blir därmed att se och belysa hur du ser att det går att utveckla helheten.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi tror att du har ekonomisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande samt en bakgrund där du arbetat med redovisning och bokslut. Du har någon form av ledarerfarenhet med dig och är förmodligen van att skapa resultat via andra.

Personliga egenskaper

Vi söker en kreativ och modig chef som vågar utmana strukturer och som därtill delar ICA Affärsservices grundläggande värderingar: Engagemang, entreprenörskap och enkelhet.

Du stimuleras av ansvaret och utmaningen att leda förändringar till resultat. Med ett situationsanpassat och coachande ledarskap kan du ge helhet eller stötta i detaljer, bryta ner målbilder eller skapa visioner, ge energi eller skapa lugn. Du är lyhörd och har ett personligt anslag som inger trygghet och förtroende samtidigt som du kan inspirera.

Vad erbjuder företaget dig?

Här finner du en spännande blandning av den stora koncernens styrka med den enskilda handlarens entreprenörsanda. ICA är i ständig förändring och det händer alltid nya saker vilket leder till utvecklande arbetsdagar. Företaget ligger i framkant när det gäller många områden och satsar hela tiden på innovation inom ekonomi- och lönetjänster för framtiden. ICA ligger långt framme i digitaliseringsarbetet, med flera automatiserade arbetsmoment och en ständig utveckling med kundnytta i centrum.

Det finns ett tydligt och starkt fokus på ledar- och medarbetarutveckling tillsammans med självledarskapet och möjliga karriärvägar. Därutöver har ICA en modern syn på flexibel arbetstid och utgår från ljusa lokaler ett stenkast från Centralstationen vilket ger dig förutsättningarna till balans mellan arbete och privatliv.

Placeringsort: Västerås 
Om ICA

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

Det är nämligen precis det vi vill göra. För våra kunder och för oss själva. Vi vill att alla ska kunna må bättre, handla bekvämare, laga bättre mat och leva i ett mer hållbart samhälle. Och det är du och vi tillsammans som gör det här. För att lyckas med det måste vi hela tiden utmana oss själva. Vi måste hela tiden jobba ihop för att behålla bra relationer, goda samarbeten och det där starka entreprenörsdrivet för att fortsätta att utvecklas. Innovation och digitalisering är otroligt viktigt för oss. Det är så vi hittar lösningar som håller för framtiden. När det gäller din egen utveckling är det också rätt bra att vi är så stora som vi är och jobbar inom så många olika områden. Det betyder att du kan hitta din egen väg framåt och påverka hur du själv ska utvecklas och växa. Allt det här kombinerat tycker vi skapar riktigt bra förutsättningar för att du och vi ska kunna hänga ihop riktigt länge – och ha kul längs vägen.

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar företaget med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter på Meritmind,

Saga Bergman, saga.bergman@meritmind.se, 0735944634

Håkan Holmberg, hakan.holmberg@meritmind.se, 073-394 55 52

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process. Vid de flesta tillsättningar görs också en Bakgrundskontroll.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Undvik känsliga personuppgifter som civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning i din ansökan.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera