Interim chef inom Facility Management i Stockholm

STOCKHOLM Visstid

Vi letar nu efter en interim chef inom Facility Management som ska leda den globala strategin för vår kunds arbetsplatsupplevelse. Vår kund har en hög tillväxt och är en ledande aktör inom sin nisch. Tjänsten är ett interimsuppdrag på sex månader initialt, med beräknad start omgående.

Bolaget har idag ca 3000 anställda och finns på 14 platser globalt, med en ambition om att växa med ytterliggare 1000 anställda 2020. Rollen som interim chef inom Facility Management är en nyckelroll för att möjliggöra den tillväxten och upprätthålla en stor arbetsplatsupplevelse. I rollen skapar du ramarna för att implementera en smidig och önskvärd upplevelse för de anställda genom teknik, säkerhet, utseende och känsla i världsklass i den fysiska arbetsmiljön. Målet är att få varje arbetsplats att vara så självgående som möjligt, så att medarbetarna kan fokusera på det de gör bäst. Teamet består av 8-10 medarbetare baserade i Stockholm, och interimschefen ansvarar också för de globala arbetsplatsteamen och de 14 platserna. Tjänsten är baserad i Stockholm och innebär resande ca 2 dagar/vecka.

Du som söker:

  • Har flerårig erfarenhet av att arbeta med och leda både fastighets- och Facility Managementfrågor.
  • Har flerårig ledarskapserfarenhet.
  • Har erfarenhet av ett aktivitetsbaserat arbetssätt och vad det innebär i både utveckling och förvaltning.
  • Erfarenhet av förändringsledning och kan driva projekt och frågor framåt på ett strukturerat sätt.
  • Har erfarenhet av att arbeta i organisationer med hög tillväxt.

Som person är du initiativrik, lösningsorienterad och service-minded. Du är metodisk i ditt arbetssätt och vågar utmana och utveckla befintliga arbetssätt och processer. Du har förmåga att hantera flera olika frågor parallellt, både högt och lågt. Du trivs i att både hantera löpande uppgifter i det dagliga arbetet och driva utvecklingsinitiativ.

Som ledare är du kommunikativ, tydlig och pedagogisk.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Niclas Persson på 0708-970011 alt niclas.persson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige och Tyskland. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan !

Tjänsten är tillsatt.