Interim koncernredovisningsekonom

Borås Heltid

För kunds räkning söker vi en interim koncernredovisningsekonom. Uppdraget är på heltid from 15/8 och sträcker sig under ca 3-4 månader.

Uppdraget lämpar sig för dig som är trygg med årsredovisningar och har erfarenhet från noterade bolag. Du kommer att ansvara för sammanställning och rapportering av bolagets årsredovisning. Till din hjälp finns ett härligt team med ekonomer.

Vårt trevliga kundföretag finns i Borås och de erbjuder möjlighet till hybridarbete ca 2-3 dagar vecka.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Årsredovisningar från noterade bolag
  • IFRS
  • AARO
  • EFES Reporting
  • Treasury och bankbetalningar

Hybridarbete är en självklarhet på denna arbetsplats. Efter upplärningsperioden erbjuds du, precis som övriga kollegor att variera arbetet med cirka 3 dagars arbete i de fina lokalerna i Borås och 2 dagar från hemmakontoret. Frihet under ansvar är en viktig del i detta bolags kultur.

Kvalifikationer och erfarenheter:

Du är en erfaren koncernredovisningsekonom och är nu nyfiken att arbeta som interimkonsult. Du har erfarenhet från arbete med årsredovisningar i noterade bolag vilket gör att din startsträcka är kort. Du kommer snabbt upp på banan och kan hjälpa ditt team som består av 7 ekonomer och en redovisningschef.

Noggrannhet, struktur och handlingskraft är två tydliga egenskaper som beskriver dig. Du behärskar IFRS och ESEF samt har mycket goda kunskaper i Excel. Meriterande är om du har arbetat med Business Central + Aaro.

Du har tidigare arbetat med treasury och bankbetalningar och kan omgående hjälpa till även med detta.

Om Meritmind:
Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi har ett starkt varumärke, är marknadsledande inom vår nisch och erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda, omsätter ca en halv miljard och finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Jönköping. Läs mer på http://Meritmind.se

För mer information om konsultuppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Lundahl på telefon 070-1660871 eller på Julia.lundahl@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. För din information, går du vidare i processen kommer vi att genomföra bakgrundskontroll.
Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst

Digital infoträff om livet som konsult

Delta på vår digitala infoträff den 12 oktober. Där får du information och inspiration för att kunna utvärdera om arbetet som konsult är något som passar dig.

Läs mer

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera