Interim redovisningschef, Göteborg

Göteborg Heltid

Interim redovisningschef till trevligt bolag i Göteborg

Vill du arbeta som konsult och brinner för redovisning och siffror? Trivs du i en roll med många kontaktytor och där du får leda en grupp? Då kommer här en rolig möjlighet för dig!

Till ett mycket trevligt bolag i centrala Göteborg söker vi en redovisningschef för ett konsultuppdrag. Uppdraget kan med fördel starta i juni eller början på juli, och löper ca 4 månader. Det ges möjlighet till sommarsemester under uppdragets gång.

Arbetsuppgifter som interim redovisningschef

Som redovisningschef ansvarar du för en grupp om 6 personer och rapporterar till CFO. I din roll säkerställer du att redovisningen följer de riktlinjer och processer som finns samt stöttar teamet vid behov.

Vi ser att du har en förmåga att med god överblick kunna redogöra för prioriteringar, avvikelser och insatser samtidigt som du har en förmåga att grotta ned dig i siffror på en mer detaljerad nivå.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som är trygg i dina redovisningskunskaper inom K3 och har förmåga att arbeta operativt när situationen kräver det. Du är självgående, nyfiken på att lära dig nya saker och trygg med system. Vidare är du en mycket god användare av Excel och familjär med pivottabeller och Power BI.

Om företaget

På plats möts du av ett mycket trevligt och självgående team i en trevlig miljö.

Placeringsort Göteborg

Ansökan

För mer information om konsultuppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Olivia Engberg på telefon 076-511 29 25 eller på olivia.engberg@meritmind.se 

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. För din information, går du vidare i processen kommer vi att genomföra bakgrundskontroll.
Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess.  

 Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen) 

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. 
  • Setill att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. 
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil. 
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Bli konsult hos Meritmind!

Läs om livet som anställd konsult på Meritmind

Läs mer