Interim redovisningsekonom, Göteborg

Göteborg Heltid

Meritmind söker nu för kunds räkning en interim redovisningsekonom för ett längre konsultuppdrag till vår attraktiva kund på Hisingen. Här får du trevliga kollegor i en härlig arbetsmiljö och erbjuds viss möjlighet till hybdridarbete.

Rollen som interim redovisningsekonom är bred och du kommer att få arbeta med allt från löpande redovisning till cashflow, budgetuppföljning, analys, viss support till verksamheten i olika ekonomifrågor samt vara ett stöd i budgetarbetet.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som beräknas starta så snart som möjligt och pågå under 6 månader med goda chanser till förlängning. Du anställs som konsult hos oss på Meritmind och får en trygg anställning och bra förmåner.

Om detta låter intressant ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som interim redovisningsekonom

  • Löpande bokföring
  • Kontoavstämningar
  • Periodiseringar
  • Deklarationer
  • Moms
  • Betalningar
  • Månads/(årsbokslut)

Kvalifikationer och erfarenheter
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av likande arbetsuppgifter inom redovisning och en relevant utbildning inom ekonomi. Du är trygg i din redovisning och har ett intresse och fallenhet för analys och controlling. Rollen kräver mycket goda kunskaper i Excel.

Meriterande är kunskaper i Hogia Ekonomi.

Personliga egenskaper
För att lyckas och trivas hos vår kund bör du vara prestigelös, strukturerad och noggrann, med ett gott självledarskap. Du kommer få möjlighet att både dela med dig av din kompetens och tidigare erfarenheter, men även lära dig nytt. Vi söker dig som trivs i ett litet team som arbetar tätt tillsammans i ett högt tempo. Rollen kräver god samarbetsförmåga samt goda kunskaper i svenska och engelska.

Placeringsort:  Göteborg, Hisingen

Om Meritmind

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi har ett starkt varumärke, är marknadsledande inom vår nisch och erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda, omsätter ca en halv miljard och finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Jönköping. Läs mer på https://meritmind.se/

Ansökan

För mer information om konsultuppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Lundahl på telefonnummer 0701–660871 eller julia.lundahl@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV och det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera