IT-Ekonom till konsultverksamheten, Meritmind, Stockholm

Stockholm Heltid

Kan du ekonomi och har ett starkt intresse för IT-frågor? Har du lätt att förstå ekonomi-system, BI-verktyg, eller programmeringsspråk? Då är du den vi söker!
Meritmindkoncernen fortsätter att växa både i Sverige och utomlands. Sedan starten för 20 år sedan har vi haft en expansiv tillväxt och arbetar med många av Sveriges största och mest namnkunniga företag. Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi har spännande konsultuppdrag inom många branscher och som IT-ekonom stimuleras du av mötet med nya människor och vill utvecklas inom såväl ekonomi som IT.

Placeringsort: Stockholms län

Vad kan vi erbjuda dig?

  • En trygg tillsvidareanställning med fast lön både på och mellan uppdrag
  • 30 dagars semester
  • 4.000 kr i friskvårdsbidrag
  • Bra pensionsvillkor
  • Kompetensutveckling
  • Förmåner via Benify
  • Sociala aktiviteter i form av frukostar, konferenser, kick-offer osv.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en trivsam organisation med högt i tak och ambitiösa kollegor som värnar om varandra. Tillsammans hittar vi på många roliga aktiviteter och om du gillar att träna får du gärna hänga med vårt löpargäng som brukar sticka ut ett par gånger i veckan, eller till vår utomhusfysträning. Vi är måna om dig som konsult, du tillhör ett mindre konsultteam och har alltid en personlig kontakt med din konsultchef. Vi sitter i fina lokaler centralt i Stockholm City.
Du kan läsa mer om vardagen som konsult här: www.meritmind.se/jobba-som-konsult/

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning & förändring. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Düsseldorf hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 370 medarbetare.

Hör av dig så berättar vi mer!

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Roger Marminge på roger.marminge@meritmind.se eller 070-559 1495. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.