Junior Business Controller sökes till Meritmind

Stockholm Heltid

Vi söker nu juniora Business Controller till flera av våra kunder inom i Stockholm. Vi ser att du är driven, snabbt vill lära och att du kan vara tillgänglig relativt omgående. Därför söker vi dig som har arbetat ca två års till sex år och har erfarenhet från antingen revision eller controlling. Uppdragen börjar omgående och pågår ca 6 månader framåt med eventuell förlängning. Som konsult hos Meritmind kommer du att erbjudas en fast månadslön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och andra förmåner. Det finns möjlighet att fakturera via eget bolag också.

Ansvarsområden som Business Controller

  • Arbete med budget och prognos
  • Ta fram rapporter och presentationsmaterial
  • Kostnad-/Intäktsanalys i samband med bokslut
  • Delta i samt driva projekt

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig med examen inom ekonomi från universitet eller högskola. Du har ca 2 – 6 års arbetslivserfarenhet som ekonom inom revision eller controlling.

Personliga egenskaper
För att trivas i och vara framgångsrik i rollen som junior Business Controller är du ambitiös och driven, med en mycket god social förmåga. Du räds inte nya utmaningar och trivs med att utmanas i din yrkesroll. Du har lätt att lära och angriper dina arbetsuppgifter på ett noggrant och analytiskt sätt.

Ansökan

För mer information om tjänsten kontakta Julia von Krusenstierna på julia.krusenstierna@meritmind.se/070-751 21 97. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera