Junior Controller sökes omgående!

Stockholm Heltid

Brightby Bemanning- Meritmind söker nu till vår kund en Junior Controller för ett konsultuppdrag. Du som söker är i början av din karriär med några års erfarenhet och vill vidareutvecklas inom controlling:

Om tjänsten: 

Vi söker dig som lockas av att arbeta i ett välfungerande team och delta i att stötta controllerfunktionen i bolaget. Tjänsten innebär återkommande arbete i samband med bokslut, uppföljning av nyckeltal samt ad hoc analyser. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden som Junior Controller: 

 • Stötta företagets controllerfunktion med verksamhet i olika ekonomiska frågor 
 • Förbättra uppföljning och beslutsunderlag genom analyser 
 • Finansiell rapportering
 • Uppföljning och analys av finansiella resultat 
 • KPI uppföljning och analys 
 • Delaktig vid upprättande av månadsbokslut 
 • Avvikelseanalys mot budget och kostnadskontroll
 • Löpande utvecklingsarbete av rutiner och processer

Kvalifikationer och erfarenhet: 

Vi söker dig som har 1-2 års relevant arbetslivserfarenhet inom redovisning och gärna där du jobbat med viss prognostisering, rapportering och analys. Du har en högskoleexamen inom ekonomi och kan din redovisning både i teorin och praktiken. Du har lätt för att arbeta i system och har  mycket goda kunskaper i Excel.  

Vem är du? 

För att trivas i rollen som Junior Controller ser vi gärna att du är noggrann, analytisk och leveranssäker. Du har förmågan att bryta ner frågor och problem till mindre delar och analysera, tolka och dra slutsatser för att ge fokuserad vägledning. Du är en nyfiken och engagerad medarbetare som gärna sätter dig in i olika arbetsuppgifter. Du har en förmåga att anpassa dig efter nya förutsättningar och trivs i en varierande roll där du stöttar dina kollegor i olika arbetsuppgifter. Du är ansvarstagande och har ett stort engagemang för att driva olika frågor med målfokus. Då du kommer att tillhöra ett team som stävar efter utveckling och förbättring ser vi att du gärna bidrar med förbättringsförslag. Rollen innebär ett antal kontaktytor, vilket kräver en god kommunikativ förmåga.  

 

Övrigt

Tillsättning: Omgående, eller med hänsyn till uppsägningstid

Placering: Stockholm

Anställning: Tillsvidareanställd som ekonomikonsult på Brightby, alternativt direktrekrytering till kund

Då vi ständigt söker ekonomer till våra kunder erbjuds olika anställningsformer. Kunderna efterfrågar lösningar som innebär alltifrån konsultuppdrag, där du erbjuds tillsvidareanställning på Brightby/Meritmind som ekonomikonsult (se nedan), Konsultrekrytering- där du övergår till kund efter din provanställning via oss, samt fasta rekryteringar direkt till kund.

Tveka inte att höra av dig vid frågor och funderingar!

Konsultrollen erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter där du får möjlighet att se olika typer av branscher och ekonomiavdelningar i mindre, medelstora och stora bolag och därmed utveckla din kompetens ytterligare.
Vi erbjuder ett stort utbud av utbildningar och seminarium samt föreläsningar och konsultträffar. Utöver detta har du som konsult tillgång till ett digitalt utbildningsverktyg för att effektivisera din vardag och få kompetensutveckling på ett enkelt och snabbt sätt. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.
Som konsult på Brightby Bemanning har du en trygg anställning som omfattas av kollektivavtal. Självklart har vi också förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tillgång till förmånsportalen Benify

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter över en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta Carolina Löfgren på carolina.lofgren@meritmind.se, alt 0703-676703.
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil-status, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Bli konsult hos Meritmind!

Vill du utvecklas snabbt och vara med att bidra till våra kunders fortsatta framgång?

Läs mer