Junior Controller till bolag i Helsingborg

Helsingborg Heltid

Vi söker nu en Junior Controller åt kunds räkning! Bolaget är verksamma inom logistikbranschen och är placerade i Helsingborg. Du kommer att vara anställd hos oss på Brightby Bemanning men för rätt person finns det goda möjligheter att bli överrekryterad till kunden.

Exempel på ansvarsområden
Beroende på din erfarenhet och kunskap kommer arbetsuppgifterna att kunna anpassas i början så att du får möjligheten att växa in i rollen och successivt ta dig an fler ansvarsområden. I början kommer det vara mer fokus på administrativa och supporterande arbetsuppgifter. Tjänsten är kombinerad Controller/Administration med arbetsuppgifter som:

  • Registrera masterdata och kunddata
  • Analyser av t.ex. kostnadsuppföljningar och intäkter
  • Fakturering
  • Kontera fakturor
  • Reserveringar
  • Kontakt med resultatägare på lager och terminaler

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Du har troligen en utbildning inom ekonomi och har 1-2 års erfarenhet av någon form av ekonomiarbete och det är meriterande om du har erfarenhet av controlling. Då Excel kommer att vara ett av dina främsta arbetsverktyg behöver du ha goda kunskaper i det. Som person har du mycket god samarbetsförmåga och ett prestigelöst förhållningssätt. För att trivas i rollen och inom bolaget behöver du ha ett starkt driv och gilla ad hoc-frågor.

Start: Enligt överenskommelse
Placering: Helsingborg
Omfattning: Heltid

Jobba som bemanningskonsult
Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 330 anställda och omsätter en halv miljard kronor. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Frida Stubbendorff på frida.stubbendorff@meritmind.se eller 070 485 60 17. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är 8/10.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera