Junior Controller till LK Systems

Bromma Heltid

Är du redo för en ny spännande roll som junior controller? Tänker du långsiktigt, är trygg i dina redovisningskunskaper och drivs av att utvecklas?

Då ska du söka till LK Systems, ett globalt bolag med en familjär atmosfär där man stöttar varandra och har roligt tillsammans. Du kommer ha nära samarbete med affärsområdets Business Controller som du också rapporterar till.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Traditionellt controllerarbete inom affärsenhetens fyra bolag
 • Budget, prognos, månadsbokslut, årsbokslut, statistik, ekonomisk analys
 • Analysera och göra avstämningar av kunders köpstatistik
 • Vidareutveckla bolagets rapporteringsverktyg (Excel och Power BI)
 • Övrigt förekommande arbetsuppgifter från tid till annan

Kvalifikationer

 • Du är civilekonom med inriktning mot redovisning
 • Du har goda kunskaper i redovisning samt 1-2 års erfarenhet som controller
 • Du kommunicerar obehindrat i både tal och skrift på svenska och engelska
 • Du har mycket goda kunskaper i Excel och Powerpoint och meriterande är om du har arbetat i verktyget Power BI

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som controller är det viktigt att du har en god pedagogisk och social förmåga då du har mycket kontakt ute i verksamheten. Du känner dig trygg i att kommunicera och ställa frågor, vara nyfiken och intresserad. Din stora analytiska förmåga driver dig strukturerat och noggrant framåt i viljan att hjälpa dina kollegor att få en enklare vardag. Som person trivs du med att arbeta självständig, men har heller inga problem med att samarbeta i grupp.

Placeringsort Bromma

Vad erbjuder LK dig?
LK erbjuder dig en trygg arbetsplats med en lönsam och positiv företagskultur. Här känner sig alla involverade. Kulturen och energin genomsyras av leverans och kvalité med en tydlig respekt för varandra.

Vi tror på långsiktiga relationer där våra medarbetare har goda utvecklings- och påverkansmöjligheter. Självklart erbjuder vi tjänstepension, kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

Om LK
Enklare, smartare och mer hållbart – på LK utgår vi alltid från att det finns ett bättre sätt att göra saker. I allt vi gör föredrar vi innovation över status quo och enkelhet över komplexitet. Med den övertygelsen utvecklar vi på LK smarta produkter och systemlösningar för värme, vatten och sanitet.

LK är en familjeägd koncern som verkar globalt inom VVS-branschen och sedan starten 1910 har det hänt mycket och vi är stolta över vår resa hittills. Gruppen har för närvarande över 400 anställda och försäljning av produkter, system och lösningar sker i ökande omfattning till Europa, Mellanöstern, Asien och USA. Besök gärna www.lksystems.se

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar LK Systems med Brightby Bemanning. Intervjuer och urval kommer att ske löpande varför vi önskar din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lisbeth Ahnström, lisbeth.ahnstrom@meritmind.se

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera