Junior Projektcontroller till NKT HV Cables i Karlskrona

Karlskrona Heltid

Gillar du att arbeta i en innovativ organisation med högt tempo? Trivs du i en dynamisk och internationell miljö där du får arbeta med komplexa projekt? Är du redo att ta nästa steg i karriären? Då ska du söka tjänsten som Junior Projektcontroller hos NKT HV Cables.

Tillsammans med NKT söker vi nu en Junior Projektcontroller till deras kontor i Karlskrona. Du kommer att ingå i ett team på åtta projektcontrollers och rapportera till Controllerchefen. Du kommer att vara anställd hos oss på Brightby Bemanning men för rätt person finns det goda möjligheter att bli överrekryterad till kunden.

Exempel på ansvarsområden

Beroende på din erfarenhet och kunskap kommer arbetsuppgifterna att kunna anpassas i början så att du får möjligheten att växa in i rollen och successivt ta dig an fler ansvarsområden. Du kommer att börja med ett par projekt för att sen gå in i flera och mer komplexa projekt med tiden. I början kommer det vara mer fokus på administrativa och supporterande arbetsuppgifter. När du får mer ansvar kommer du att arbeta med kostnadsuppföljningar och ekonomiska analyser. Du kommer att upprätta ekonomiska rapporter och presentera ekonomin i dina projekt månadsvis.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Du kanske har en utbildning inom ekonomi, industriell ekonomi eller controlling? Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från controlling, erfarenhet från projektcontrolling är ett plus.

Då Excel kommer att vara ett av dina främsta arbetsverktyg behöver du har goda kunskaper i det. Erfarenhet från SAP är meriterande. Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav och därför kommer språktester att tillämpas i processen.

Som person har du mycket god samarbetsförmåga och du är en duktig, förtroendeingivande och pedagogisk kommunikatör. Du behöver vara trygg i dig själv och trivas med att hålla presentationer. För att trivas i rollen och inom bolaget behöver du ha ett starkt driv och gilla ad hoc-frågor. Självklart är du prestigelös!

Om NKT HV Cables

NKT är en av de världsledande leverantörerna av kablar till energisektorn. De utvecklar, tillverkar och säljer högkvalitetskablar, tillbehör och lösningar för elnät, byggsektorn samt till järnvägs- och bilindustrin. NKT har ca 3000 medarbetare globalt och 1200 av dem sitter i Karlskrona vilket gör NKT till en av de största privata arbetsgivarna i Blekinge.

Start: Enligt överenskommelse
Placering: Karlskrona
Omfattning: Heltid

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Katariina Eskola
073-942 74 86 eller katariina.eskola@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige och Tyskland. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Tjänsten är tillsatt.