Junior redovisningsekonom till Aklero Ekonomi, Linköping

Linköping Heltid

Det går fortsatt bra för redovisningsbyrån Aklero och vi på Meritmind har återigen fått förtroendet att hjälpa dem med att rekrytera en redovisningsekonom till deras framgångsrika team.

Som anställd på Aklero erbjuds du en attraktiv arbetsplats där medarbetarna känner arbetsglädje och delaktighet. Här får du möjlighet att skapa din egna vardag och personliga utveckling, samtidigt som du är en viktig pusselbit i bolagets fortsätta tillväxtresa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som redovisningsekonom på Aklero kommer du vara verksam mot flera av Akleros kunder. Rollen är bred inom redovisningsområdet och du kommer ständigt att utveckla din professionella kompetens.

  • Hantera och säkerställa den löpande redovisningen i ett antal kunduppdrag
  • Månadsvis sammanställa och rapportera till kund
  • Delaktig i bokslutsarbete, årsredovisningar och deklarationer

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi ser att du som söker denna tjänst har tidigare erfarenhet av redovisningsarbete, gärna från miljöer med många olika kontakter eller från annan redovisningsbyrå. Vidare ser vi att du har förståelse för olika redovisningsregelverk, men samtidigt är i början av din karriär.

Personliga egenskaper
Som person beskrivs du som strukturerad, prestigelös och nyfiken.  För att vinna framgång i rollen kan du arbeta både självständigt men har inga problem med att samarbeta och ingå i olika team. Eftersom rollen innefattar olika kontaktytor ser vi även att du som person är konsultativ och serviceinriktad.

Vad erbjuder företaget dig?
– Flexibla arbetstider
– Möjlighet till löpande kompetensutveckling
– Trevliga kollegor som sitter i nya fräscha lokaler där det finns möjlighet till eget rum
– Generösa förmåner

Placeringsort:
Linköping

Om företaget
Aklero Ekonomi startades 1999 och erbjuder tjänster inom ekonomi, redovisning, styrning och ledning till företag och organisationer. De har kontor på 3 orter i Östergötland (Linköping, Kisa & Rimforsa) för att finnas nära och tillgängliga för sina kunder lokalt. De centrala kärnvärdena på Aklero Ekonomi är Närhet, Kundperspektiv och Frihet under ansvar.  Läs gärna mer här: http://aklero.se/

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Aklero med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anna Haga070-201 03 55. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 11 oktober 2020. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.