Junior controller sökes till Meritmind, Stockholm

Stockholm Heltid

Vi söker nu dig som är i början av din karriär och som vill utvecklas snabbt både kompetensmässigt och personlighetsmässigt genom rollen som konsult inom controlling. Genom vårt tvååriga snabbspår får du snabbt erfarenhet av flera olika roller och branscher utan att behöva hoppa mellan olika arbetsgivare!

I rollen som junior controller går du ut på konsultuppdrag inom controlling, exempelvis som Business controller, projektcontroller, financial controller osv. Våra kunder är mellanstora till större företag inom flera olika branscher. Under dessa två år får du 60 timmar till utbildningar som kommer att utveckla dig inom exempelvis Excel, presentationsteknik, Business English osv. Vårt tvååriga snabbspår finns på alla orter i Sverige där Meritmind finns vilket innebär att introduktion och utbildningar sker tillsammans med kollegor från andra orter. Du kommer snabbt skapa ett stort nätverk genom dina kollegor på Meritmind och ute hos våra kunder.

Exempel på ansvarsområden som controller

 • Ta fram budget- och prognosunderlag, kostnadsuppföljningar och ekonomiska analyser
 • Upprätta ekonomiska rapporter till ledning och styrelse
 • Utveckla och effektivisera processer och rutiner inom ekonomi- och verksamhetsstyrning
 • Utveckla rapportering och nyckeltal

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig med examen inom ekonomi från universitet eller högskola. Du har minst två års arbetslivserfarenhet från en roll som revision eller controller. Har du erfarenhet från rollen som controller är det meriterande om du arbetat med redovisning också. Vidare är du flytande i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift, och är väl bevandrad i de olika programmen inom MS Office.

Personliga egenskaper
För att trivas i och vara framgångsrik i rollen som junior controller är du ambitiös och driven, med en mycket god social förmåga. Du räds inte nya utmaningar och trivs med att utmanas i din yrkesroll. Du har lätt att lära och angriper dina arbetsuppgifter på ett noggrant och analytiskt sätt.

Placeringsort: Stockholms län

 Meritmind erbjuder:

 • En tillsvidareanställning
 • 4000kr i friskvårdsbidrag
 • 30 dagars semester
 • Sociala aktiviteter i form av frukostar, konferenser, kick-offer osv.

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och koncernen har idag 400 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Julia von Krusenstierna på julia.krusenstierna@meritmind.se eller 070-751 21 97. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera