Juniora controllers till kommande uppdrag i Göteborg och Borås

Göteborg Heltid

Brightby söker nu juniora controllers för kommande uppdrag hos våra kunder i Göteborg och Borås. Då våra kunder varierar i storlek och finns i flertalet branscher, varav en del med internationell verksamhet, får du en bred och spännande vardag.

Vi kan erbjuda en trygg anställning, en möjlighet att jobba med attraktiva varumärken och en stark intern gemenskap. Du kommer att vara anställd som konsult på Brightby och vara uthyrd och arbeta på uppdrag hos våra kunder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar sex månaders provanställning.

Exempel på ansvarsområden

  • Ta fram budget- och prognosunderlag, kostnadsuppföljningar och ekonomiska analyser
  • Upprätta ekonomiska rapporter till ledning och styrelse
  • Utveckla och effektivisera processer och rutiner inom ekonomi- och verksamhetsstyrning
  • Utveckla rapportering och nyckeltal

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig med examen inom ekonomi från universitet eller högskola. Du har 1-4 års arbetslivserfarenhet som ekonom inom controlling.

Vem är du?

För att trivas och vara framgångsrik i rollen som junior controller bör du vara nyfiken, ha god problemlösningsförmåga samt ha en kundorienterad inställning. Du är ambitiös och driven och trivs med att både utmana och utmanas. Du har lätt för att lära och angriper dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och analytiskt sätt. Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling.

Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Jenny Österberg på telefon 0739-427480 eller på jenny.osterberg@brightby.se

Ansökan

 

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige och Tyskland. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan !

Tjänsten är tillsatt.