Kandidatansvarig till Meritmind, Linköping

Linköping Heltid

Med hög efterfrågan på våra konsulter och med stort rekryteringsbehov hos våra kunder behöver vi utöka vårt team med en kandidatansvarig. Som kandidatansvarig på Meritmind är du en viktig del i ett kundorienterat, drivet team och kommer att spela en avgörande roll i att säkerställa samt upprätthålla kandidatinflödet till vår konsult- och rekryteringsverksamhet.

Vi söker dig som har en fallenhet för att se potential hos individer och som har ett genuint intresse för människor och deras utveckling. Du blir vårt ansikte utåt mot kandidatmarknaden och många gånger är du den som kandidaterna först kommer i kontakt med varför en positiv och hjälpsam inställning är viktigt.

Ansvarsområde som kandidatansvarig

 • Självständigt göra urval, söka upp, intervjua och matcha kandidater i processer
 • Delta i kundmöten och kravprofilstagning
 • Stödja rekryterings- och konsultverksamheten i searchuppdrag och ansvara för delar av rekryteringsprocessen
 • Ansvara för CV-hanteringen av kandidater i Meritminds CRM-system
 • Skriva och publicera annonser på egen hemsida, samarbetssajter och i sociala medier
 • Delta i kandidataktiviteter, seminarium och mässor
 • Underhålla vårt kandidatnätverk

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom exempelvis ekonomi eller HR. Antingen så är du relativt nyutexaminerad och lockas av denna utmaning eller så har du något eller några års erfarenhet från en liknande roll och är redo för nästa steg i din utveckling. Du kommer vara involverad i flera delar av vår verksamhet samtidigt som du får ta stort ansvar för kandidatinflöde och kandidatupplevelse. Det är därför viktigt att du är lyhörd, intresserad av människor och har en vilja att hjälpa både våra kunder och kandidater till framgång. Självklart kommunicerar du obehindrat i både svenska och engelska, i tal såväl som skrift.

Personliga egenskaper
För att lyckas och trivas i tjänsten som kandidatansvarig är du en självgående och strukturerad person som gillar att ha många kontaktytor både inom och utanför organisationen. Du tar egna initiativ, är anpassningsbar och har inga problem att skifta fokus och prioritera om när förutsättningarna ändras. Du trivs att arbeta operativt och har en prestigelös inställning. Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för stämningen och dynamiken hos oss.

Placeringsort: Linköping

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 300 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta kontorschef Robert Polstam på 072 727 40 47. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.