Koncerncontroller till San Sac Group, Linköping

Linköping Heltid

Meritmind rekryterar nu för San Sac Groups räkning en controller. Vi önskar komma i kontakt med dig som vill vara verksam på koncernnivå i ett större internationellt bolag och som trivs i en analytisk roll med helikopterperspektiv.

Koncernen är i en expansiv fas och består idag av 20 bolag runt om i världen med en omsättning på cirka 1,1 miljarder och 275 anställda. Tjänsten är placerad i Linköping, där även koncernen har sitt huvudkontor.

Koncernen tillsätter nu ytterligare en tjänst som controller där du rapporterar till CFO.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ekonomisk uppföljning och analys av koncernens dotterbolag
  • Implementera gemensamma redovisningsprinciper inom koncernen
  • Budget-och prognosarbete
  • Transfer prissättning
  • Backup/bollplank inom koncernredovisning

Erfarenhet och kvalifikationer
Som sökande är du civilekonom eller har liknande akademisk utbildning. Vi ser gärna att du har minst fem års relevant arbetslivserfarenhet, troligtvis har du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter på koncernnivå eller haft en roll som ekonomiansvarig på ett mindre bolag.

För att lyckas i rollen har du god erfarenhet av arbeta med analys och controlling, goda kunskaper i redovisning är att föredra. Du är van att arbeta med Officepaketet och det är meriterande om du har erfarenhet från koncernrapporteringssystem. Då du kommer ha internationella kontakter i ditt dagliga arbete är du flytande i tal och skrift både på svenska och engelska.

Personliga egenskaper
I rollen som controller kommer du få analysera på djupet men bör också ha lätt för att kunna växla till helhetsperspektiv. Vi söker således dig med stark analytisk förmåga och som har ett affärsorienterat angreppssätt. Du prioriterar med lätthet mellan viktiga och brådskande uppgifter och kan därför leverera med kvalitet inom tighta deadlines. Du motiveras av att få kombinera din strategiska förmåga med att vara operativ, och har inga problem att kavla upp ärmarna när det behövs.

Som person beskrivs du som orädd och har inga problem att kastas in i nya situationer utan ser det som en del i den personliga utvecklingen. Vidare uppfattas du som stabil, kompetent och inger snabbt förtroende.

Placeringsort: Linköping

Om San Sac Group
San Sac Group utvecklar, tillverkar och säljer maskiner, utrustning och förbrukningsvaror för källsortering och avfallshantering. Dessutom bedriver koncernen uthyrning samt service för delar av produktsortimentet. Mer information om bolaget hittar du på www.sansacgroup.com

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar San Sac Group med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anna Haga på 0702-01 03 55. Intervjuer och urval sker löpande och denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.