Koncernekonom till San Sac Group

Linköping Heltid

Meritmind rekryterar nu för San Sac Groups räkning en koncernekonom och önskar komma i kontakt med dig som vill vara verksam på koncernnivå i ett internationellt bolag.

Koncernen är i en expansiv fas och består idag av cirka 25 bolag runt om i världen med en omsättning på cirka 1,5 miljarder och cirka 500 anställda. Tjänsten är placerad i Linköping, där även koncernen har sitt huvudkontor.

Som följd av den goda tillväxten rekryterar nu bolaget ytterligare en koncernekonom som kommer rapportera till CFO.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Koncernredovisning
  • Delaktig i månadsrapportering, årsbokslut och budget/prognosarbete
  • Implementera nya IFRS standarder
  • Implementera gemensamma redovisningsprinciper inom koncern
  • Hjälpa och stötta bolagen kring rapportering och bokslutsfrågor
  • Systemansvar för bolagets koncernrapporteringssystem AARO

Erfarenhet och kvalifikationer
Som sökande är du civilekonom eller har liknande akademisk utbildning. Vi ser att du har minst fem års relevant arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter gärna från en internationell koncernstruktur. Du är van att arbeta inom IFRS och har erfarenheter från koncernrapporteringssystem. Då du kommer ha internationella kontakter i ditt dagliga arbete kan du med enkelhet kommunicera både på svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att lyckas och trivas i rollen som koncernekonom har du ett strukturerat arbetssätt och trivs i en föränderlig miljö. Din analytiska förmåga är god och du prioriterar med lätthet mellan viktiga och brådskande uppgifter och kan därför leverera med kvalitet inom tighta deadlines. Som person trivs du med att både arbeta självständigt och i grupp. Vidare uppfattas du som hjälpsam, kompetent och inger snabbt förtroende.

Placeringsort: Linköping

Om San Sac Group
San Sac Group utvecklar, tillverkar och säljer maskiner, utrustning och förbrukningsvaror för källsortering och avfallshantering. Dessutom bedriver koncernen uthyrning samt service för delar av produktsortimentet. Mer information om bolaget hittar du på www.sansacgroup.com

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar San Sac Group med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anna Haga på 0702-01 03 55. Intervjuer och urval sker löpande och denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.