Koncernredovisningsansvarig till kund i Stockholm, Meritmind

Stockholm Heltid
Är du koncernredovisningsansvarig och vill ha ett intressant uppdrag?
Meritmind söker för kunds räkning dig som är koncernredovisningsansvarig för ett konsultuppdrag till vår kund i Stockholm.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som beräknas starta under april månad och pågå under 6 månader.
Läs mer om hur det är att jobba som konsult via oss på Meritmind här.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som interim koncernredovisningsansvarig:
  • Konsolidering, rapportering i samband med detta
  • Internkontroll
  • Kartläggning och utveckling/dokumentering av processer
  • Rapportering av cash-flow

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av koncernredovisning. Mycket goda kunskaper i IFRS krävs, likaså goda kunskaper i engelska som är arbetsspråket. Helst erfarenhet från internationell verksamhet. Goda systemkunskaper från något eller några av de vanligast förekommande konsolideringssystemen.

Personliga egenskaper:
För att lyckas och trivas i denna roll måste man vara strukturerad och kunna bygga nätverk inom koncernen. Man kommer också att få hjälpa till med att skapa delvis nya processer, implementera och dokumentera dem. En föränderlig vardag där mycket kommer att hända under uppdragets gång är en utmaning man måste trivas med. -Är det du? Sök då tjänsten idag!

Placeringsort:  Stockholm

I detta konsultuppdrag samarbetar kunden med Meritmind.
Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi har ett starkt varumärke, är marknadsledande inom vår nisch och erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda, omsätter ca en halv miljard och finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Jönköping. Läs mer här

Ansökan

Låter detta som ett intressant uppdrag för dig? För mer information om konsultuppdraget är du välkommen att kontakta Konsultchef Anders Lignell på tfn: 070-730 32 50 eller på mail: anders.lignell@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV och det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Bli konsult hos Meritmind!

Läs om livet som anställd konsult på Meritmind

Läs mer