Koncernredovisningsekonomer med eget bolag sökes till Meritminds konsultverksamhet, Stockholm

Stockholm Heltid

Vi på Meritmind söker nu dig som har F-skattsedel och vill arbeta med koncernredovisning som associerad konsult. I rollen som koncernredovisningskonsult får du arbeta inom varierande branscher och företag. Att vara associerad på Meritmind innebär att du själv har stor frihet i de uppdragen du åtar dig inom varierande branscher och företag med välkända varumärken.

Som konsult hos oss får du tillgång till ett stort nätverk av kunniga kollegor och genom våra kundrelationer som byggts upp av årtionden av kvalitativa leveranser på marknaden har vi också möjlighet att erbjuda dig ett långsiktighet engagemang av uppdrag.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden:

 • Ansvara för koncernredovisningsfrågor
 • Finansiell rapportering
 • Konsolidering
 • Driver och koordinerar rutiner för interna processer och system
 • Justerar koncernredovisning enligt regelverk som K3 och IFRS
 • Skattefrågor
 • Förvärv

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och med erfarenhet av kvalificerad koncernredovisning, konsolidering, legal rapportering samt har goda kunskaper om regelverk såsom K3 och IFRS. För att vara lämplig för rollen som koncernredovisningskonsult ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från något av de större koncernrapporteringssystemen såsom Cognos/Frago, Hyperion eller Aaro. I rollen krävs även att du behärskar engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som konsult på Meritmind är du en proaktiv, affärsorienterad och analytisk problemlösare som har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Som person har du ett stort driv och engagemang och tycker om att prestera och leverera mot deadlines. Vidare ser vi även att du har en prestigelös och positiv inställning, är serviceinriktad och flexibel samt stimuleras av att möta nya människor och miljöer.

Placeringsort: Stockholm

Om Meritmind AB
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge den finns tillgänglig på vår hemsida.

För mer information är du välkommen att kontakta  konsultchef Tina Rehnman på 070-166 08 32 eller tina.rehnman@meritmind.se.


Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil status, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religion eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 •  Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.