Konsultchef med känsla för relationer till Meritmind, Stockholm

Stockholm Heltid

Meritmind står inför en spännande utveckling och vi behöver förstärkning i vår organisation. Till vår konsultverksamhet söker vi en engagerad konsultchef med ett genuint intresse för människor och för att göra affärer. Tillsammans med kollegorna i gruppen ansvarar du för att matcha i konsultuppdrag, skapa goda kundrelationer samt förse affärsområdet med nya konsulter. Du har fullt personalansvar för en grupp konsulter. Meritmind är ett entreprenörsdrivet och prisbelönt tillväxtföretag. Vi hoppas att du vill bli en av oss och bidra till vår fortsatta framgång!

Som konsultchef arbetar du bland annat med

  • Att bygga nätverk både med kunder och kandidater.
  • Rekrytering av egen personal.
  • Personalansvar och personalvård; utvecklingssamtal, lönesamtal, uppföljningssamtal osv.
  • Att finna relevanta lösningar på kundbehov inom ekonomiområdet tillsammans med kunden och Meritminds övriga organisation.
  • Att identifiera möjligheter och utmaningar hos potentiella och befintliga kunder.
  • Att driva och utveckla affären framåt.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som drivs av att nätverka och se affärsmöjligheter. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med tjänsteförsäljning, t.ex. inom bemanning. Vi ser även gärna att du har erfarenhet från ekonomiområdet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
För att trivas på Meritmind och vara framgångsrik i rollen som konsultchef har du lätt för att skapa relationer och förstår komplexa bolagssammanhang. Som person är du trygg i dig själv, har en hög energinivå och är bekväm i en varierad vardag där din agenda snabbt kan komma att ändras. Som konsultchef arbetar du självständigt och resultatfokuserad, men utan att tappa känslan för när en kollega behöver din hjälp. Vi överträffar gärna våra kunders förväntningar och tror att skratt och professionalism går hand i hand.

Vad erbjuder vi?
Du kommer att ingå i ett regionalt team med tydliga tillväxtmål, där relationer till kunder och konsulter utmärks av engagemang, omtanke och långsiktighet. Vi är ett växande och lönsamt företag med entreprenörsanda och med stora möjligheter till personlig utveckling. Företaget har korta beslutsvägar, nöjda kunder, drivna medarbetare och utvecklas med stort kundfokus.
Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en expansiv miljö med positiva och engagerade kollegor. Ditt resultat värderas högt och dina personliga egenskaper är viktiga för stämningen och dynamiken på vår arbetsplats! På Meritmind trivs vi i varandras sällskap och vi blandar arbetet med träning, after works och innehållsrika konferenser.

Placeringsort: Stockholm

Om Meritmindkoncernen
Meritmindkoncernens gemensamma mission är att hjälpa företag och människor att lyckas inom ekonomiområdet. Vi tror att när både medarbetare och företag får rätt förutsättningar når de framgång och resultatet blir ett hållbart företagande.
Meritmind grundades år 2000 av entreprenören Helena Casserlöv-Kvist med fokus att tillhandahålla kvalificerade interimslösningar och rekrytering av chefer och specialister inom ekonomiområdet. Efterhand har även andra tjänster utvecklats och Meritminds rådgivningsverksamhet bistår nu också med hjälp inom ekonomistyrning och verksamhetsutveckling. Meritmindkoncernen består även av Brightby samt Meritmind GmbH i Tyskland. Brightby grundades 2010 med ambitionen att erbjuda den kompetens som utgör grunden till en väl fungerande ekonomifunktion. Under 2018 utökades kompetensutbudet med kandidater och konsulter inom bank, finans och försäkring.
Koncernen har ca 400 medarbetare och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Västerås, samt i Düsseldorf i Tyskland.
Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby Snabbväxare på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens) och är fortfarande ett tillväxtorienterat bolag. Tillväxten sker med kvalitet, lönsamhet och glädje i fokus och företagskulturen präglas av professionella, resultatinriktade och omtänksamma kollegor.

Ansökan

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Annika Jepsson, Chef Interim, på annika.jepsson@meritmind.se eller 070-166 08 83. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt men senast den 7 september, då urval och intervjuer sker löpande.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.