Konsultchef med känsla för relationer till Meritmind, Stockholm

Stockholm Heltid

Meritmind står inför en spännande utveckling och vi behöver förstärkning i vår organisation. Till vår konsultverksamhet söker vi en engagerad konsultchef med ett genuint intresse för människor och för att göra affärer. Tillsammans med kollegorna i gruppen ansvarar du för att matcha i konsultuppdrag, skapa goda kundrelationer samt förse affärsområdet med nya konsulter. Du har fullt personalansvar för en grupp konsulter. Meritmind är ett entreprenörsdrivet och prisbelönt tillväxtföretag. Vi hoppas att du vill bli en av oss och bidra till vår fortsatta framgång!

Som konsultchef arbetar du bland annat med

  • Att bygga nätverk både med kunder och kandidater.
  • Rekrytering av egen personal.
  • Personalansvar och personalvård; utvecklingssamtal, lönesamtal, uppföljningssamtal osv.
  • Att finna relevanta lösningar på kundbehov inom ekonomiområdet tillsammans med kunden och Meritminds övriga organisation.
  • Att identifiera möjligheter och utmaningar hos potentiella och befintliga kunder.
  • Att driva och utveckla affären framåt.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som drivs av att nätverka och se affärsmöjligheter. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med tjänsteförsäljning, t.ex. inom bemanning. Vi ser även gärna att du har erfarenhet från ekonomiområdet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
För att trivas på Meritmind och vara framgångsrik i rollen som konsultchef har du lätt för att skapa relationer och förstår komplexa bolagssammanhang. Som person är du trygg i dig själv, har en hög energinivå och är bekväm i en varierad vardag där din agenda snabbt kan komma att ändras. Som konsultchef arbetar du självständigt och resultatfokuserad, men utan att tappa känslan för när en kollega behöver din hjälp. Vi överträffar gärna våra kunders förväntningar och tror att skratt och professionalism går hand i hand.

Vad erbjuder vi?
Du kommer att ingå i ett regionalt team med tydliga tillväxtmål, där relationer till kunder och konsulter utmärks av engagemang, omtanke och långsiktighet. Vi är ett växande och lönsamt företag med entreprenörsanda och med stora möjligheter till personlig utveckling. Företaget har korta beslutsvägar, nöjda kunder, drivna medarbetare och utvecklas med stort kundfokus.
Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en expansiv miljö med positiva och engagerade kollegor. Ditt resultat värderas högt och dina personliga egenskaper är viktiga för stämningen och dynamiken på vår arbetsplats! På Meritmind trivs vi i varandras sällskap och vi blandar arbetet med träning, after works och innehållsrika konferenser.

Placeringsort: Stockholm

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning & förändring. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och består idag av ca 300 medarbetare. Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt Snabbväxare på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare, Helena Casserlöv-Kvist, blev Årets företagerska 2011 (Beautiful Business Award), en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer (Veckans Affärer 2014 och 2015) samt nominerad till Alla tiders entreprenör (SvD 2014).

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta vår Chef för interim i Stockholm Annika Jepsson på 070-16 60 883 eller annika.jepsson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 4 mars 2018.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
• Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
• Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
• Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.