Konsultchef till Meritmind i Göteborg

Göteborg Heltid

Till Meritminds expansiva verksamhet i Göteborg söker vi nu ytterligare en konsultchef som har ett genuint intresse för människor och som brinner för att göra affärer. Tillsammans med kollegorna på kontoret ansvarar du för att matcha konsultuppdrag, skapa goda kundrelationer samt förse Västra Götaland med de skarpaste ekonomikonsulterna på marknaden. Meritmind sitter i fräscha lokaler i centrala Göteborg. Vi hoppas att du vill bli en av oss och bidra till vår fortsatta framgång!

Som konsultchef arbetar du bland annat med:

  • Att bygga nätverk med både kunder och kandidater
  • Att finna relevanta lösningar på kundbehov inom ekonomiområdet tillsammans med kunden och Meritminds övriga organisation
  • Att identifiera möjligheter och utmaningar hos potentiella och befintliga kunder
  • Att driva och utveckla affären framåt
  • Rekrytering av egen personal
  • Personalansvar och personalvård; utvecklingssamtal, lönesamtal, uppföljningssamtal osv.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som drivs av att bygga nätverk, sälja och nå resultat. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med tjänsteförsäljning. Starkt meriterande är även att du har erfarenhet från ekonomiområdet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
För att trivas på Meritmind och vara framgångsrik i rollen som konsultchef har du lätt för att skapa relationer och förstå komplexa bolagssammanhang. Som person är du trygg i dig själv, har en hög energinivå och drivs av att skapa framgångsrika relationer. Du är mycket intresserad av försäljning och av att göra affärer. För att trivas i rollen bör du även vara bekväm i en varierad vardag där din agenda snabbt kan komma att ändras. Du gillar att arbeta både självständigt och i team. Förslag: Du kommer till din rätt i en händelserik och varierad miljö och har en god förmåga att strukturera ditt arbeta och hantera att din agenda snabbt kan komma att ändras. Rollen innebär både självständigt arbete i de uppdrag du ansvarar för, men också att arbeta i team främst tillsammans med Sanna, som också är konsultchef.

Placeringsort: Göteborg

Vad erbjuder vi?
Vi är ett värderingsstyrt bolag med tydliga tillväxtmål. Vi uppmuntrar innovation och entreprenörskap och du har stor möjlighet till personlig utveckling. Vi strävar efter att hjälpa företag och människor till framgång och erbjuder dig ett stimulerande arbete i en trivsam organisation. Här har vi högt i tak och vi är ambitiösa kollegor som värnar om varandra. Företaget har korta beslutsvägar, nöjda kunder och drivna medarbetare. Ditt resultat värderas högt och dina personliga egenskaper är viktiga för stämningen och dynamiken på vår arbetsplats! På Meritmind trivs vi i varandras sällskap och vi blandar arbetet med träning, after-works och innehållsrika konferenser. Det utöver flexibla arbetstider, generöst friskvårdsbidrag, trevliga fester och fördelaktiga förmåner via Benify.

Ansökan

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.

Din ansökan önskar vi att du skickar in till oss via mail på adressen rekryteringmm@meritmind.se

Har du några frågor är du välkommen att kontakta vårt kontor i Göteborg 031-383 55 00. Välkommen med din ansökan på rekryteringmm@meritmind.se så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Under perioden 10:e juli till och med 12:e augusti har vi inte möjligt att behandla din ansökan och ber att få återkomma efter den 12:e augusti.

Vi ber dig inte använda knappen nedan för att ansöka.

Varmt välkommen till oss på Meritmind!

 

Tjänsten är tillsatt.