Konsultchef till Meritmind, Linköping

Linköping Heltid

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Meritmind står inför fortsatt tillväxt och vi behöver ytterligare förstärkning i vår organisation. Till vårt Linköpingskontor söker vi en engagerad konsultchef som drivs av att bygga nätverk, sälja och nå resultat. Tillsammans med kollegorna i gruppen ansvarar du för att matcha konsultuppdrag med rätt konsult, skapa goda kundrelationer samt förse affärsområdet med nya konsulter. Du har fullt personalansvar för en grupp konsulter.

Meritmind är ett entreprenörsdrivet och prisbelönt tillväxtföretag. Vi hoppas att du vill bli en av oss och bidra till vår fortsatta framgång!

Som konsultchef arbetar du bland annat med:

  • Att finna relevanta lösningar på kundbehov inom ekonomiområdet tillsammans med kunden och Meritminds övriga organisation
  • Att identifiera möjligheter och utmaningar hos potentiella och befintliga kunder
  • Att driva och utveckla affären framåt
  • Att bygga nätverk med kunder och kandidater
  • Rekrytering av egen personal

Kvalifikationer och erfarenhet
För att på bästa sätt kunna hjälpa våra kunder och konsulter till framgång ser vi att du har en akademisk utbildning samt flerårig erfarenhet inom ekonomiområdet. Det är meriterande om du har erfarenhet av tjänsteförsäljning samt har god systemvana. Självklart kommunicerar du obehindrat i både svenska och engelska, i tal såväl som skrift. Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
För att trivas på Meritmind och vara framgångsrik i rollen som konsultchef har du lätt för att skapa relationer och förstå komplexa bolagssammanhang. Du är mycket intresserad av försäljning och av att göra affärer. Som person är du trygg i dig själv och har en hög energinivå. Du har en förmåga att arbeta utifrån givna processer men för att trivas i rollen bör du även vara bekväm i en varierad vardag där din agenda snabbt kan komma att ändras. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Vad erbjuder vi?
Vi sitter i fräscha lokaler i centrala Linköping och du kommer att ingå i ett team med tydliga tillväxtmål. Våra relationer till kunder och konsulter utmärks av engagemang, omtanke och långsiktighet. Vi är ett växande och lönsamt företag med entreprenörsanda och med stora möjligheter till personlig utveckling. Företaget har korta beslutsvägar, nöjda kunder, drivna medarbetare och utvecklas med stort kundfokus.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en expansiv miljö med positiva och engagerade kollegor. Ditt resultat värderas högt och dina personliga egenskaper är viktiga för stämningen och dynamiken på vår arbetsplats! Här har vi högt i tak och vi är ambitiösa kollegor som värnar om varandra. På Meritmind trivs vi i varandras sällskap och vi blandar arbetet med träning, sociala aktiviteter och innehållsrika konferenser. Det utöver flexibla arbetstider och fördelaktiga förmåner.

Placeringsort: Linköping

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och koncernen har idag 400 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.  

Ansökan

Märk din ansökan med Konsultchef Linköping och maila den till: rekrytering.linkoping@meritmind.se

För mer information är du välkommen att kontakta kontorschef Robert Polstam på 072 -727 40 47. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 1 december 2019.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Välkommen med din ansökan!

OBS: Använd EJ knappen ”Ansök till denna tjänst”. Maila din ansökan till:  rekrytering.linkoping@meritmind.se

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera