Konsultchef till Meritmind, Uppsala

Uppsala Heltid

Vill du ta dig an en unik möjlighet att som konsultchef vara med och bygga upp vår verksamhet i Uppsala? 

Vill du hjälpa våra kandidater och kunder till framgång inom ekonomiområdet och vara med på vår fortsatta tillväxtresa? Då kan denna tjänst vara något för dig. 

Till vårt nyetablerade kontor söker vi nu efter en ansvarstagande konsultchef med ett genuint intresse för människor och som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa. Meritmind är ett marknadsledande bolag inom kvalificerade konsult- och rekryteringstjänster inom ekonomiområdet och finns sedan 20 år i Stockholm, Linköping, Malmö, Göteborg, Västerås och Jönköping. Meritmind är en arbetsgivare med gott varumärke i ryggen. Processer, strukturer och kompetens finns på plats – du kommer in med affärsmannaskap, driv och säljerfarenhet. Här får du en stor utmaning i trygg inramning! 

Dina ansvarsområden som konsultchef:  
 • Att bygga nätverk både med kunder och kandidater. 
 • Att identifiera möjligheter och utmaningar hos potentiella och befintliga kunder. 
 • Kravprofilsarbete i samarbete med kund. 
 • Säkerställa matchning mellan våra kandidaters kompetenser och våra kunders behov. 
 • Rekrytering av nya konsulter, search, kompetensbaserade intervjuer, tester. 
 • Personalansvar – vilket inkluderar t.ex kontraktsskrivning, lönesättning och medarbetarsamtal. 
 • Driva och utveckla affären framåt samt bidra till ökad tillväxt inom affärsområdet. 
Kvalifikationer och erfarenhet: 

Du har några års erfarenhet av relationsbyggande som trivs i möten med kunder och med att göra affärer. Vi söker dig som drivs av att prestera resultat genom att träffsäkert erbjuda Meritminds ekonomikonsulttjänster. Det är också en fördel med erfarenhet från en operativ ekonomroll. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Körkort är ett krav då våra kunder finns i hela regionen.  Akademisk examen är starkt önskvärd gärna med en civilekonomexamen. 

 Personliga egenskaper: 

Som konsultchef lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att vara framgångsrik i rollen som konsultchef har du lätt för att skapa relationer och förstår komplexa bolagssammanhang. Du är mycket intresserad av försäljning och av att göra affärer. Som person är du trygg i dig själv, har en hög energinivå och drivs av att skapa framgångsrika relationer. För att trivs i rollen bör du även vara bekväm i en varierad vardag där din agenda snabbt kan komma att ändras. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team. 

Förutom ett intressant jobb erbjuder Meritmind: 
 • Vi är ett entreprenörsdrivet bolag som drivs av tillväxt i kombination med kvalitet och glädje. 
 • Flexibla arbetstider och möjlighet att styra sin egen vardag. 
 • Möjlighet att vara med i utvecklingsprojekt inom och utanför ditt arbetsområde. 
 • Roliga hälsofrämjande aktiviteter. 
 • Kompetensutveckling, via vår utbildningsportal. 
 • Konferenser, fester och kick-offer. 
 • Förmåner genom Benify som är vår förmånsportal. 
 • Attraktivt friskvårdsbidrag 

Placeringsort: Uppsala 

Om Meritmind:
Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi har ett starkt varumärke, är marknadsledande inom vår nisch och erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda, omsätter ca en halv miljard och finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Jönköping. Läs mer på meritmind.se 

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta COO Susanne Werngren på 0708-32 97 92 eller susanne.werngren@meritmind.se 

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. För din information, går du vidare i processen kommer vi att genomföra bakgrundskontroll. 

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process. 

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen) 

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. 
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. 
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil. 
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna. 

Välkommen med din ansökan på mail: rekrytering.uppsala@meritmind.se 

 

Tjänsten är tillsatt.

Digital infoträff om livet som konsult

Delta på vår digitala infoträff den 12 oktober. Där får du information och inspiration för att kunna utvärdera om arbetet som konsult är något som passar dig.

Läs mer

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera