Konsulter med ett brinnande intresse för fastigheter, Stockholm

Stockholm Heltid

Vår konsultverksamhet växer! Nu söker vi dig som har både ett stort intresse för fastighetsbranschen och som har erfarenhet från det mesta som har med ekonomi och fastigheter att göra. Här kan det handla om att du arbetat med  kvalificerat controllerarbete eller med kvalificerad redovisning från fastighetsbranschen. Vi öppnar dörren för dig till många nya intressanta utmaningar där du får vara med och bygga ditt eget CV och bidra till våra kunders framgång. Vi söker konsulter för anställning men även associerade- / interimkonsulter.

När du har uppdrag som konsult – controller eller redovisare – kan du bland annat få förmånen att arbeta med något av detta:

 • Budget, prognos, resultatuppföljning och rapportering – det är uppgifter som triggar dig och som du går igång på! Du ser det som ett sätt att stödja kunden, affärsområdet och ”ditt” företag och tar dig an detta med liv och lust!
 • Investeringsprojekt – finns det något bättre….?
 • Löpande bokföring, avstämningar och kvalificerade redovisningsfrågor. Basen i allt ekonomiarbete. Och med ditt siffersinne är det ingen som slår dig på fingrarna här!
 • Bokslut (månad-, kvartal- och årsbokslut). När balanserna är avstämda, rapporten avlämnad och rapportdatum passerat infinner sig en känsla av lugn och – ja, nöjdhet hos dig.
 • Upprättande av årsredovisningar. Varje årsskifte – aldrig samma sak men ändå genomfört med den säkerhet och rutin som kommer av din goda erfarenhet av detta.
 • Inkomstskattedeklarationer – bara ordet är fantastiskt. Och du gillar det!
 • Fastighetsmoms – denna specialitet för alla som arbetar med fastigheter behärskar du utan vidare-
 • Fastighetsskatt och fastighetstaxering – är inte fastighetsskatten avskaffad? Inte för oss som arbetar som specialister. Du vet mer och klarar dessa ibland lite knepiga frågeställningar.


Kvalifikationer och erfarenhet
Viktigare är vem du är än hur du har blivit så! Vi tror att du har någon form av akademisk utbildning, civilekonom eller motsvarande. Du ska ha minst fem års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete, varav minst ett par år är från fastighetsbranschen. För att lyckas i rollen är du van att arbeta i olika affärssystem. Excel har du mycket god erfarenhet av. Svenska och engelska behärskar du mycket bra, både muntligt och skriftligt.

Vem är du?
Du är naturligtvis trygg och kunnig inom ditt område, antagligen också en glad prick som verkligen tycker om ditt arbete! Som konsult får man se många olika företag och omväxling, med allt vad det innebär, är en extra krydda för dig som gör att du tycker det är ännu roligare att gå till jobbet och möta nya människor och miljöer. Petimeter, nästan kameral kanske man kan kalla dig men du har också ett mycket stort intresse för affären därute hos kunden. Sedan kan du förstås förklara siffrorna för de som inte arbetar med ekonomi på ett lagom pedagogiskt sätt.

 Placeringsort: Stockholm

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta konsultchef Anders Lignell på 070-730 32 50/ Anders.lignell@meritmind.se . Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.