Kontorskoordinatorer till Meritmindkoncernen, Stockholm

Stockholm Heltid

Är du en positiv person som drivs av att ordna, fixa och ge god service? Som kontorskoordinator kommer du utgöra kärnan i vår supportfunktion och du blir en del av ett härligt gäng på ett professionellt och tillväxtorienterat bolag.

Om tjänsten
Som kontorskoordinator är du ofta den första person man kommer i kontakt med. Det är du som svarar i telefon och tar emot besökare på vårt Stockholmskontor. Du har också en hel del kontakt med både kunder, kandidater och medarbetare via e-post. Att ge andra service faller sig naturligt för dig och du är professionell och positiv som person.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande, men huvudsakligen kommer du arbeta med administration och uppgifter som rör kontorsservice. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att ta emot besökare i receptionen, se till att kontorets allmänna ytor hålls städade och iordning, svara i telefon för våra svenska kontor, göra diverse inköp och ha kontakt med olika leverantörer som t.ex. städbolag och felanmälan. En stor del av tjänsten består av administration, t.ex. beställning av mobilabonnemang, viss cv-hantering och faktura-hantering. Du hjälper också till praktiskt vid lokala arrangemang, som exempelvis kundevents.

För närvarande söker vi två kontorskoordinatorer till vår reception i Stockholm. Till en av tjänsterna söker vi specifikt en person med mer erfarenhet, som även kan bistå med lokalanpassningar, möbelbeställningar och andra inredningsfrågor.

Arbetstiderna varierar något, men är i stort mellan kl 8.00-17.00 måndag till fredag. Du kommer att sitta på huvudkontoret på Vasagatan i Stockholm och rapportera till kommunikationschefen.

Erfarenhet och egenskaper

Vi ser gärna att du har:

  • Gymnasieexamen
  • 1-2 års erfarenhet från servicerelaterat arbete
  • Minst 4-5 års erfarenhet från kontorsadministration är önskvärt för rollen med inriktning mot inredning. Tidigare arbete med inredning/arkitektur är meriterande.
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Erfarenhet av att jobba i Microsoft Dynamics och Sharepoint är meriterande.
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift. Tyska är meriterande.

På Meritmind sätter vi stort värde på personlighet. För att lyckas i rollen som kontors-koordinator är du flexibel, prestigelös och ansvarstagande. Du har en professionell framtoning, ett positivt förhållningsätt och får energi av att ge god service. Det är viktigt att du är social, kan ta egna initiativ samt har öga för detaljer och proaktivt kan se vad som behöver göras.

Om Meritmindkoncernen
Meritmindkoncernens gemensamma mission är att hjälpa företag och människor att lyckas inom ekonomiområdet. Vi tror att när både medarbetare och företag får rätt förutsättningar når de framgång och resultatet blir ett hållbart företagande.

Meritmind grundades år 2000 av entreprenören Helena Casserlöv-Kvist med fokus att tillhandahålla kvalificerade interimslösningar och rekrytering av chefer och specialister inom ekonomiområdet. Efterhand har även andra tjänster utvecklats och Meritminds rådgivningsverksamhet bistår nu också med hjälp inom ekonomistyrning och verksamhetsutveckling. Meritmindkoncernen består även av Brightby samt Meritmind GmbH i Tyskland. Brightby grundades 2010 med ambitionen att erbjuda den kompetens som utgör grunden till en väl fungerande ekonomifunktion. Under 2018 utökades kompetensutbudet med kandidater och konsulter inom bank, finans och försäkring.

Koncernen har ca 400 medarbetare och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Västerås, samt i Düsseldorf i Tyskland.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby Snabbväxare på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens) och är fortfarande ett tillväxtorienterat bolag. Tillväxten sker med kvalitet, lönsamhet och glädje i fokus och företagskulturen präglas av professionella, resultatinriktade och omtänksamma kollegor.

Ansökan

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Maria Ahlén, kommunikationschef, på maria.ahlen@meritmind.se eller 073-444 15 31. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt men senast den 26 augusti, då urval och intervjuer sker löpande.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.