Kredithandläggare för konsultuppdrag i Malmö

Malmö Heltid

Nu söker vi flertalet kredithandläggare till vår kund i Malmö. Vår kund arbetar med kreditgivning gentemot svenska bolag och du kommer att tjänstgöra som kredithandläggare. Tjänsten är ett konsultuppdrag på sex månader initialt, med beräknad start omgående.

Arbetsuppgifter:
I rollen som kredithandläggare tar du ägarskap för kreditprocessen, med analys av bland annat kreditupplysningar, resultat- och balansräkningar, KYC samt sammanställer kredit-PM och tar kreditbeslut. Du har daglig kontakt med kunder, såväl skriftligen som per telefon.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi tror att du som söker:

  • Har tidigare erfarenhet av kredithandläggning/kreditanalys.
  • Är van vid att granska kreditupplysningar.
  • Är bekant med AML-regelverket.
  • Trivs med att arbeta i ett högt tempo och arbeta både administrativt och kommunikativt med kunder.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, André Lennberth på 0707-78 19 84  alt andre.lennberth@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige och Tyskland. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan !

Tjänsten är tillsatt.

Digital infoträff om livet som konsult

Delta på vår digitala infoträff den 12 oktober. Där får du information och inspiration för att kunna utvärdera om arbetet som konsult är något som passar dig.

Läs mer

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera