Kundansvarig till Meritmind i Göteborg

Göteborg Heltid

Om ditt arbetssätt präglas av nyfikenhet, arbetsglädje och relationsskapande tror vi att du skulle trivas hos oss. Kanske tror du, precis som oss, att möjligheterna är oändliga? Bara man vågar ta steget. Om du känner att rollen är rätt för dig så hoppas vi att du vågar ta ett glädjeskutt och bli en del av vårt energifyllda team i Göteborg!

Till vårt säljteam i Göteborg söker vi nu en engagerad kundansvarig med ett genuint affärsintresse. Som kundansvarig på Meritmind ansvarar du för att bygga relationer med chefer och beslutsfattare på olika nivåer inom främst stora- och medelstora företag och organisationer.

Som kundansvarig är det önskvärt att du har erfarenhet i branschen sedan tidigare, och har tillägnat dig kunskaper som gör att du kan hjälpa VD, CFO och ekonomichefer med lösningar inom interim, bemanning, rekrytering och förändringsledning. Du drivs av att skapa värde och vill vara en samarbetspartner ute hos våra kunder. Du kommer att utgå från Meritminds kontor i Göteborg och dina kunder finns i hela Västra Götalandsregionen. Som kundansvarig rapporterar du till vår regionchef i Väst.

Dina ansvarsområden som kundansvarig

 • Bygga nära relationer med dina kunder och uppnå överenskomna försäljningsmål
 • Både nykundsbearbetning och befintliga kunder
 • Bidra till innovation, nytänkande och energi till hela säljteamet
 • Vara stöd och hjälp till våra kunder att vidareutveckla deras organisationer samt identifiera behov och bistå med våra tjänster inom interim, bemanning, rekrytering och förändringsledning.
 • Omvärldsbevakning av ekonomimarknaden inom olika branscher och på ett konsultativt sätt stödja våra kunder i strategiska beslut

Placeringsort: Göteborg

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som drivs av att prestera resultat, både för dig själv och för hela gruppen genom att träffsäkert erbjuda Meritminds tjänster inom interim, bemanning, rekrytering och förändringsledning. Du har erfarenhet av relationsbyggande försäljning i tidigare tjänst, både när det gäller nya och befintliga kunder. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Körkort är ett krav då våra kunder finns i hela regionen.

Personliga egenskaper

Som kundansvarig lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att vara framgångsrik i rollen är du trygg i dig själv, har lätt för att förstå komplexa bolagssammanhang och drivs av att utifrån kundnytta hitta och utveckla affärsmöjligheter. Du har ett förtroendeskapande sätt där lyhördhet och nyfikenhet är ledord. Du är lika bra på att lyssna som att prata. Självklart har du en hög energinivå och trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Förutom ett intressant jobb erbjuder Meritmind:

 • Ett värderingsstyrt bolag där innovation och entreprenörskap alltid uppmuntras
 • Möjlighet att vara med i innovationsprojekt inom och utanför ditt arbetsområde
 • Utbildning med utgångspunkt i nya arbetsmetoder, system, trender i marknaden etc
 • Roliga hälsofrämjande aktiviteter
 • Konferenser och kickoffer
 • Vi är en flexibel organisation där individen har stor frihet med hög grad av eget ansvar
 • Förmåner genom Benify
 • Nära samarbete med kollegor och en härlig stämning och mycket skratt!


Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning & förändring. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby Snabbväxare på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och koncernchef, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till Årets företagerska under Beautiful Business Award 2011, till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer (2014 och 2015) samt nominerad till Alla tiders entreprenör av Svenska Dagbladet (2014). Läs gärna mer på www.meritmind.se

Ansökan

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.

Din ansökan önskar vi att du skickar in till oss via mejl på adressen: rekrytering.goteborg@meritmind.se

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Jessica Ivarsson (Regionchef väst) på Jessica.ivarsson@meritmind.se eller 0727 25 55 06.

Välkommen med din ansökan på rekrytering.goteborg@meritmind.se så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Vi ber dig inte använda knappen nedan för att ansöka.

Ansök till denna tjänst