Kundansvarig till Meritmind i Malmö

Malmö Heltid

Meritmind fortsätter att växa och utvecklas med våra kunder! Till vårt säljteam i Malmö söker vi nu ytterligare en engagerad kundansvarig med ett genuint affärsintresse. Som kundansvarig på Meritmind ansvarar du för att bygga relationer med chefer och beslutsfattare på olika nivåer inom främst stora- och medelstora företag och organisationer.

Som kundansvarig är det önskvärt att du via en operativ ekonombakgrund tillägnat dig kunskaper som gör att du kan hjälpa CFO och ekonomichefer med lösningar inom interim, rådgivning och rekrytering. Du drivs av att vidareutveckla ekonomiorganisationer och vara ett tryggt och klartänkt bollplank vid behov. Du kommer att utgå från Meritminds kontor i Malmö och dina kunder finns i hela Skåne med omnejd. Som kundansvarig rapporterar du till vår regionchef i Syd.

Dina ansvarsområden som kundansvarig

 • Bygga nära relationer med dina kunder och uppnå överenskomna försäljningsmål med eget budgetansvar
 • Bidra till innovation, nytänkande och energi till hela säljteamet
 • Vara stöd och hjälp till våra kunder att vidareutveckla deras ekonomifunktioner samt identifiera behov och bistå med våra tjänster inom interim, rekrytering och rådgivning
 • Omvärldsbevakning av ekonomimarknaden inom olika branscher och på ett konsultativt sätt stödja våra kunder i strategiska beslut

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som drivs av att prestera resultat, både för dig själv och för hela gruppen genom att träffsäkert erbjuda Meritminds tjänster inom interim, rekrytering och rådgivning. Du har erfarenhet av relationsbyggande försäljning i tidigare tjänst. Troligen har du också erfarenhet från en operativ ekonomroll på ett stort eller mellanstort företag. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Körkort är ett krav då våra kunder finns i hela regionen.

Personliga egenskaper
Som kundansvarig lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att vara framgångsrik i rollen är du trygg i dig själv, har lätt för att förstå komplexa bolagssammanhang och drivs av att utifrån kundnytta hitta och utveckla affärsmöjligheter. Du har ett förtroendeskapande sätt där lyhördhet och nyfikenhet är ledord. Du är lika bra på att lyssna som att prata. Självklart har du en hög energinivå och trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Förutom ett intressant jobb erbjuder Meritmind:

 • Ett värderingsstyrt bolag där innovation och entreprenörskap alltid uppmuntras
 • Möjlighet att vara med i innovationsprojekt inom och utanför ditt arbetsområde
 • Utbildning med utgångspunkt i nya arbetsmetoder, system, trender i marknaden etc
 • Roliga hälsofrämjande aktiviteter
 • Konferenser och kickoffer som i vissa fall innebär utlandsresor
 • Vi är en flexibel organisation där individen har stor frihet med hög grad av eget ansvar
 • Förmåner genom Benify
 • Nära samarbete med kollegor och en härlig stämning och mycket skratt!

Placeringsort: Malmö

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning & förändring. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Düsseldorf hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 370 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby Snabbväxare på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och koncernchef, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till Årets företagerska under Beautiful Business Award 2011, till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer (2014 och 2015) samt nominerad till Alla tiders entreprenör av Svenska Dagbladet (2014). Läs gärna mer på www.meritmind.se

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan till vår Regionchef Caroline Thörn.

Skicka din ansökan till: rekrytering.malmo@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Caroline Thörn på 070 787 03 75. Vi ser fram emot din ansökan!

OBS: ANVÄND INTE ANSÖKAN-KNAPPEN NEDAN!

 

Tjänsten är tillsatt.