Kundansvarig till Meritmind, Syd

Malmö Heltid

Meritmind fortsätter växa och för att kunna ta nästa steg i vår utveckling förstärker vi vårt kontor i Malmö med ytterligare en kollega som vill ta ansvar i rollen som kundansvarig. För att lyckas i rollen och för att vinna våra kunders förtroende har du tidigare arbetslivserfarenhet från ekonomiområdet.

Du kommer att ingå i ett sammansvetsat regionalt team med tydliga mål och där relationer till kunder, konsulter och kandidater utmärks av engagemang, omtanke och långsiktighet. Arbetet är tempofyllt och varje persons prestation spelar en avgörande roll.

Ansvarsområde:
I rollen som kundansvarig har du dagligen kontakt med chefer och beslutsfattare på en rad olika företag och branscher. Du får möjlighet att identifiera behov och vidareutveckla våra kunders ekonomifunktioner genom att bistå med våra tjänster inom interim, rekrytering och rådgivning.

 • Bearbeta både nya och befintliga kunder för att hjälpa dem till framgång
 • Aktivt bygga långsiktiga relationer med kontaktpersoner hos företag och organisationer i regionen
 • Skapa och genomföra kundplaner och kundaktiviteter
 • Omvärldsbevakning av ekonomimarknaden inom olika branscher och på ett konsultativt sätt stödja kunder i strategiska beslut

Som kundansvarig ingår du i en större helhet då vi satsar mycket på erfarenhetsutbyte mellan våra olika regioner. Du rapporterar till vår kontorschef i Syd.

Kvalifikationer och erfarenhet
Du som söker denna tjänst är civilekonom eller har motsvarande utbildning. Genom en tidigare bakgrund som ekonom, har du skaffat dig kunskap som gör att du utifrån kan hjälpa t.ex. CFO och ekonomichefer att, via Meritminds tjänsteutbud, hitta interims- och rekryteringslösningar. Du drivs av att vidareutveckla ekonomiorganisationer och vara ett tryggt samt klartänkt bollplank vid behov. Ett bra kontaktnät och god kännedom om regionen är en fördel för att lyckas.
Personliga egenskaper
För att lyckas och trivas som kundansvarig på Meritmind har du lätt för att skapa förtroendefulla relationer och förstå sammanhang. Det är viktigt att du är övertygande och drivs av att nå resultat. Vidare har du ett öppet och lyhört arbetssätt och trivs med att bygga och utveckla nätverk.

Placeringsort: Malmö

Om Meritmind

Meritmindkoncernens gemensamma mission är att hjälpa företag och människor att lyckas inom ekonomiområdet. Vi tror att när både medarbetare och företag får rätt förutsättningar når de framgång och resultatet blir ett hållbart företagande.

Meritmind grundades år 2000 av entreprenören Helena Casserlöv-Kvist med fokus att tillhandahålla kvalificerade interimslösningar och rekrytering av chefer och specialister inom ekonomiområdet. Efterhand har även andra tjänster utvecklats och Meritminds rådgivningsverksamhet bistår nu också med hjälp inom ekonomistyrning och verksamhetsutveckling. Meritmindkoncernen består även av Brightby samt Meritmind GmbH i Tyskland. Brightby grundades 2010 med ambitionen att erbjuda den kompetens som utgör grunden till en väl fungerande ekonomifunktion. Under 2018 utökades kompetensutbudet med kandidater och konsulter inom bank, finans och försäkring.

Koncernen har ca 400 medarbetare och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Västerås, samt i Düsseldorf i Tyskland.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby Snabbväxare på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens) och är fortfarande ett tillväxtorienterat bolag. Tillväxten sker med kvalitet, lönsamhet och glädje i fokus och företagskulturen präglas av professionella, resultatinriktade och omtänksamma kollegor. *mx


Ansökan

Sista dag för ansökan är den 24/8. Maila din ansökan till: caroline.thorn@meritmind.se
För mer information är du välkommen att kontakta kontorschef Caroline Thörn på 070-7870375. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på följande innan du skickar din ansökan:

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

OBS: Använd ej knappen ”Ansök till denna tjänst”. Vänligen maila din ansökan till caroline.thorn@meritmind.se. 

Tjänsten är tillsatt.