Kundansvarig till Meritmind, Uppsala

Uppsala Heltid

Vill du ta dig an en unik möjlighet att som kundansvarig vara med och bygga upp vår verksamhet i Uppsala? 

Vill du hjälpa våra kunder till framgång inom ekonomiområdet och vara med på vår fortsatta tillväxtresa? Då kan denna tjänst vara något för dig. 

Till vårt nyetablerade kontor söker vi nu efter en driven kundansvarig med ett genuint affärsintresse som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa. Meritmind är ett marknadsledande bolag inom kvalificerade konsult- och rekryteringstjänster inom ekonomiområdet och finns sedan 20 år i Stockholm, Linköping, Malmö, Göteborg, Västerås och Jönköping. Meritmind är en arbetsgivare med gott varumärke i ryggen. Processer, strukturer och kompetens finns på plats – du kommer in med affärsmannaskap, driv och säljerfarenhet. Här får du en stor utmaning i trygg inramning! 

Dina ansvarsområden som kundansvarig: 
 • Bygga nära relationer med dina kunder och uppnå dina säljmål med eget budgetansvar. 
 • Bidra till utveckling, nytänkande och energi till hela säljteamet inom Meritmind. 
 • Identifiera samt bidra till att vidareutveckla våra kunders ekonomifunktioner samt bistå med våra tjänster inom interim, bemanning, rekrytering och förändringsledning. 
 • Omvärldsbevakning av ekonomimarknaden inom olika branscher och på ett konsultativt sätt stödja våra kunder i strategiska beslut. 
Kvalifikationer och erfarenhet: 

Du har några års erfarenhet av relationsbyggande B2B-försäljning som trivs i möten med kunder och med att göra affärer. Vi söker dig som drivs av att prestera resultat genom att träffsäkert erbjuda Meritminds ekonomikonsulttjänster. Det är också en fördel med erfarenhet från en operativ ekonomroll. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Körkort är ett krav då våra kunder finns i hela regionen.  Akademisk examen är starkt önskvärd gärna med en civilekonomexamen. 

Personliga egenskaper: 

Som kundansvarig lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att vara framgångsrik i rollen är du trygg i dig själv och drivs av att utifrån kundnytta hitta och utveckla affärsmöjligheter. Du har ett förtroendeskapande sätt där lyhördhet och nyfikenhet är ledord. Självklart har du en hög energinivå och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du triggas av högt uppsatta mål. 

Förutom ett intressant jobb erbjuder Meritmind: 
 • Vi är ett entreprenörsdrivet bolag som drivs av tillväxt i kombination med kvalitet och glädje. 
 • Flexibla arbetstider och möjlighet att styra sin egen vardag. 
 • Möjlighet att vara med i utvecklingsprojekt inom och utanför ditt arbetsområde. 
 • Roliga hälsofrämjande aktiviteter. 
 • Kompetensutveckling, via vår utbildningsportal. 
 • Konferenser, fester och kick-offer. 
 • Förmåner genom Benify som är vår förmånsportal. 
 • Attraktivt friskvårdsbidrag 

Placeringsort: Uppsala 

Om Meritmind:
Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi har ett starkt varumärke, är marknadsledande inom vår nisch och erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda, omsätter ca en halv miljard och finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Jönköping. Läs mer på meritmind.se 

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta COO Susanne Werngren på 0708-32 97 92 eller susanne.werngren@meritmind.se 

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. För din information, går du vidare i processen kommer vi att genomföra bakgrundskontroll. 

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process. 

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen) 

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. 
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. 
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil. 
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna. 

Välkommen med din ansökan på mail: rekrytering.uppsala@meritmind.se 

 

 

 

 

 

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Bli konsult hos Meritmind!

Vill du utvecklas snabbt och vara med att bidra till våra kunders fortsatta framgång?

Läs mer