Kundansvarig till Meritmind, Västerås

Västerås Heltid

Meritmind fortsätter att växa och vi behöver nu stärka upp vår verksamhet i Västerås med ytterligare en kundansvarig. Som kundansvarig på Meritmind ansvarar du för att bygga relationer med chefer och beslutsfattare på olika nivåer inom främst stora-, medelstora företag och organisationer. Vi söker en kollega som drivs av att göra skillnad, som gillar att nätverka och agera bollplank.

Du drivs av att skapa värde och vill vara en samarbetspartner ute hos våra kunder. Du kommer att utgå från Meritminds kontor i Västerås och dina kunder finns i Västmanland, Närke och södra Dalarna. Många möten sker i digital form. Som kundansvarig rapporterar du till vår regionchef i Västerås.

Du kommer att ingå i ett team där laget är viktigare än jaget. Där vi har våra tydliga roller men är flexibla och kan avlasta varandra om så behövs. Dina kollegor på Hamngränd 6 är konsultchefer, kundansvarig och rekryteringskonsult.

Dina ansvarsområden som kundansvarig:

 • Bygga nära relationer med dina kunder
 • Bearbetning av både nya och befintliga kunder
 • Identifiera samt bidra till att vidareutveckla våra kunders ekonomifunktioner samt bistå med våra tjänster inom interim, bemanning, rekrytering och förändringsledning
 • Omvärldsbevakning av ekonomimarknaden inom olika branscher och på ett konsultativt sätt stödja våra kunder i strategiska beslut
 • Bidra till innovation, nytänkande och energi till teamet

Kvalifikationer, erfarenhet och personliga egenskaper:
Som kundansvarig är det önskvärt att du tillägnat dig kunskaper som gör att du kan hjälpa VD, CFO och ekonomichefer med lösningar inom interim, bemanning, rekrytering och förändringsledning.
Du är en affärsinriktad, uppmärksam och lyhörd lagspelare med god förmåga att kunna anpassa erbjudanden mot kundens behov och önskemål.
För att lyckas i tjänsten krävs att du har ett starkt eget inre driv, är resultatinriktad och engagerad. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Körkort är ett krav då våra kunder finns i hela regionen.

Önskvärt är att du har erfarenhet av relationsbyggande i tidigare tjänst. Har du jobbat som ekonom på ett stort eller mellanstort företag är det meriterande.

Förutom ett intressant jobb erbjuder Meritmind:

 • Ett värderingsstyrt bolag där innovation och entreprenörskap alltid uppmuntras
 • Möjlighet att vara med i innovationsprojekt inom och utanför ditt arbetsområde
 • Utbildning med utgångspunkt i nya arbetsmetoder, system, trender i marknaden etc.
 • Roliga hälsofrämjande aktiviteter
 • Konferenser och kickoffer som i vissa fall innebär utomlandsresor
 • Flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån när det behövs och passar
 • Förmåner genom Benify
 • Friskvårdsbidrag
 • Nära samarbete med kollegor med härlig stämning och mycket skratt!

Placeringsort: Västerås

Om Meritmind:
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt förändringsledning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Jönköping hjälper vi kunder i hela Sverige. Företaget grundades år 2000 och har idag ca 365 medarbetare och omsätter ca en halv miljard.
Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby bemanning – Snabbväxare på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och koncernchef, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till Årets företagerska under Beautiful Business Award 2011, till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer (2014 och 2015) samt nominerad till Alla tiders entreprenör av Svenska Dagbladet (2014). Läs gärna mer på www.meritmind.se

 

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta Susanne Wilson, Regionchef på 076 94 13 740 eller på susanne.wilson@meritmind.se

Välkommen med din ansökan som du skickar in till oss via e-post på adressen: rekrytering.vasteras@meritmind.se

I samband med att du skickar in din ansökan samtycker du till att Meritmind AB tar del av den data du skickar in, för mer information kring hur vi hanterar dina personuppgifter får du gärna kika in på vår integritetspolicy via denna länk: https://meritmind.se/om-oss/integritetspolicy/

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen):

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV

Välkommen med din ansökan!

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera