Kundorienterad administratör inom ekonomi till bank i Stockholm

Stockholm Heltid

Vi söker dig som kan starta omgående och som har en förståelse för factoring och inkassoprocessen

Nu söker vi omgående en kundorienterad administratör till vår kund i Stockholm som är en storbank. Du kommer att tjänstgöra som kundsupport/administratör och arbeta inom området factoring. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som beräknas starta snarast möjligt, och pågå till 31 augusti 2022. Möjlighet till förlängning finns för rätt person.

Om rollen:

Du kommer att tillhöra ett team som arbetar med factoringtjänster och support för både företagskunder och kundernas kunder. Du sitter som spindeln i nätet då du jobbar nära bankens factoringkunder, produktspecialister och övriga interna intressenter. Du kommer att ha en kontinuerlig dialog med kunden, du håller dig uppdaterad om kundens behov och eventuella förändringar kring produkten och strävar efter att ge kunderna service i världsklass.

Arbetsuppgifter:

  • Daglig administration, support och rådgivning till befintliga factoringkunder, både via mail och telefon.
  • Påminnelsehantering, krav & inkasso.
  • Lösa problem, koordinera och hålla ihop den dagliga supporten genom samarbete med specialister och övriga kollegor för att säkerställa att kunderna får service i världsklass.

Vem är du?

Vi söker dig som är kundorienterad och har en förståelse för factoring och inkassoprocessen. Du är noggrann, gillar ordning och att jobba med ständiga förbättringar, dels självständigt men även som en social lagspelare. Din förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift är mycket god. Ett plus i kanten är om du har erfarenhet av arbete i en liknande roll från bank- eller finansiellt institut.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Alexander Gohari på 0728563210 alt alexander.gohari@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

 

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige och Tyskland. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera