Kunnig Redovisnings­ekonom till Assemblin, Stockholm

Stockholm Heltid

Till ekonomiavdelningen på Assemblin söker vi nu en kunnig redovisningsekonom med vilja och driv. Du kommer att ingå i ett ekonomiteam bestående av 11 personer och arbeta nära ekonomichefen. Rollen är bred och det finns möjlighet att fortsätta utveckla sin kunskap inom ekonomiområdet. Du kommer att ha ett mycket nära samarbete med övriga kollegor på ekonomiavdelningen och även ha mycket kontakter med företagets verksamheter i Sverige och även med systerbolagen.

Ansvarsområden som redovisningsekonom:

 • Ansvara för månads- och årsbokslut
 • Säkerhetsställa periodiseringar, avstämningar, dokumentation
 • Löpande redovisning
 • Projektredovisning
 • Anläggningsregister
 • Moms
 • Inter-Company avstämningar
 • Myndighetsrapportering, statistik
 • Utveckling av rutiner och processer
 • Samarbete med löneavdelningen och controllers

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med inriktning mot redovisning. Du har 3–5 års erfarenhet av redovisning. Erfarenhet från projektredovisning, gärna från bygg eller installationsbranschen är meriterande. Förändring och förnyelse uppskattas så erfarenhet och intresse för att utveckla rutiner och processer inom avdelningen på bästa sätt tror vi att du har. Då engelska är koncernspråket ska du även vara van vid att använda det, så väl i tal om skrift. Mycket goda kunskaper i Excel är viktigt.

Personliga egenskaper
Som Redovisningsekonom på Assemblin behöver du ha kvalitet och service i fokus, vara drivande och självgående. Du trivs med att ha ett stort eget ansvar och att stötta och dela med dig av dina kunskaper till kollegorna på avdelningen. Du är bra på att bygga relationer och förstår betydelsen av teamarbete.  Du har en prestigelös inställning och är inte rädd för att hugga i där det behövs.

Placeringsort: Västberga

Om Assemblin
Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt. Assemblin är ett av Nordens ledande installations- och serviceföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Vår omsättning är 8,9 miljarder SEK och cirka 5 700 medarbetare på över 100 orter i Norden. Vi finns vi där du är. För dig.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Assemblin med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anette Wickholm på 070-712 9808. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida. Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Välkommen in med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.