Lånehandläggare/administratör på deltid (40%) till bank i Stockholm

STOCKHOLM Visstid

Nu söker vi en lånehandläggare/administratör på deltid till vår kund i Stockholm. Vår kund är en bank och du kommer att tjänstgöra som lånehandläggare/administratör. Tjänsten är ett konsultuppdrag t o m årsskiftet (initialt), med start så snart som möjligt. Vår kund behöver hjälp vid arbetstoppar ca 10 dagar per månad. Tjänsten kan passa dig som ex studerar på högskola eller universitet, och som vill arbeta parallellt med studier.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att tillhöra ett team medarbetare som arbetar med administrationen inom låneområdet och kommer i din roll ansvara för de dagliga ärendena inom området. Avdelningen tar hand om de administrativa delarna i bolåneprocessen och ser till att kunden blir lagfaren ägare, banken får sin pant och löser lån. Detta gör gruppen tillsammans med mäklare, andra banker, och övriga kollegor i banken.

Vem är du?

Vi söker dig som tycker att det är utmanande och spännande med förändring och utveckling av dig själv, dina kollegor och arbetssätt. Vi välkomnar dig som är engagerad, positiv, noggrann, nyfiken och proaktiv, trivs med att vara en del av ett team men även kan arbeta självständigt. Gruppen har daglig kontakt med kollegor internationellt, och den kommunikationen sker på engelska. Erfarenhet av bolåneaffären är en merit men inte ett krav.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Niclas Persson på 0708-970011 alt niclas.persson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan !

 

Ansök till denna tjänst