Leasing Specialist till Canon

Stockholm Heltid

Vill du vara med och forma framtiden med världens bästa företag inom bildhantering? Nu söker vi dig med tidigare erfarenhet av leasing som vill arbeta på ett internationellt bolag med ett av världens starkaste varumärkenTjänsten är en direktrekrytering med start omgående

Om Canon 

Canon är den ledande leverantören av digitala bildlösningar till konsumenter, B2B och industrin och har varit ett världsledande namn under de senaste 80 åren. Företaget grundades i Japan 1937 och har fler än 187 000 anställda på marknadsförings – och produktionsanläggningar runtom i världen. Tonvikten på teknik är en del av Canons företagskärna, och vårt mål är att omdefiniera vad som är möjligt genom bildhantering. Du kommer att arbeta på Canons nyrenoverade huvudkontor i Bergshamra (Solna) med möjlighet att jobba hemifrån upp till två dagar i veckan. På kontoret har du tillgång till restaurang, gym och garage. Åker du kommunalt så är det ca 7 minuters gångväg till närmaste tunnelbana. 

Arbetsuppgifter 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer att bestå av att: 

  • Godkänna ”opportunities” i Canons verktyg CPQ för interna och externa avtal
  • Affärerna i CPQ är i enlighet med Canon Lease Guidelines både intern och extern finansiering
  • Månatligen uppdatera tariffer i CPQ enligt underlag från Canon Europa 
  • Ta fram tariffer vid avvikelser från standardtariffer 
  • Ge stöd till och samarbeta med Lease Manager och övriga i finansteamet 
  • Vara backup för Lease Manager
  • Ha daglig kontakt med och support till deras säljare i olika finansieringsfrågor 

Kvalifikationer och erfarenhet 

Till denna tjänst söker vi dig som har erfarenhet inom leasingverksamhet och som vill ta nästa steg i karriären. Som Leasing Specialist kommer du att spela en viktig roll för både Sälj och Finans. Vi ser gärna att du vill ta ett stort ansvar, har koll på finansiering och kunna räkna på tariffer. Du trivs bra med att arbeta både självständigt och i team. Vi tror att du är analytisk, strukturerad och noggrann med ett bra öga för detaljer. Vi tror även att du är en kommunikativ person som är van att ta egna initiativ och trivs med många kontaktytor, såväl internt som externt. Som person har du en stark vilja och ett mod att uppnå det exceptionella genom att samarbeta med andra. Du vågar göra saker på ett nytt sätt och har en förmåga att se behovet hos kunderna. Du är en nyfiken och kreativ problemlösare som ser till att Canon ligger steget före i en ständig föränderlig värld. Det är ett krav att du behärskar engelska i tal och skrift. Det är Canons koncernspråk och du kommer att ha en hel del kontakt med centrala finansteamet i leasingfrågor.  

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Alexander Gohari på 0728563210 alt alexander.gohari@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

 Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

 

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan !

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera