LF Affärsservice i Kristianstad söker redovisningsansvarig

Kristianstad Heltid

LF Affärsservice Sydost AB är inne i en spännande utvecklingsfas och söker dig som är en engagerad och erfaren Redovisningsansvarig, med viljan och förmågan att alltid leverera på topp!

Ansvarsområden som redovisningsansvarig
Som Redovisningsansvarig kommer du ansvara för och utföra arbete inom processerna redovisning, rapportering och backoffice/kapitalförvaltning. Du kommer att vara ansvarig för att uppfylla gemensamma mål satta för teamet avseende kvalitet, effektivisering och annat förbättringsarbete. Huvudsakliga arbetsuppgifter inom processerna är exempelvis löpande redovisning, bokslutsarbete, rapportering (intern och extern), koncernredovisning, underhåll av förmånsregister och kapitalförvaltning.

Kvalifikationer och erfarenhet
För att bli framgångsrik i rollen som Redovisningsansvarig krävs det att du har mycket goda kunskaper i redovisning och bokslut. Har du tidigare arbetat i en Shared Serviceorganisation är det en stor fördel. Ytterligare en fördel är om du har kunskaper i försäkringsekonomi eller fastighetsekonomi. God förståelse för ekonomiprocesser är också nödvändigt samt erfarenhet av större affärs- och ekonomisystem, med fördel Hogia samt Mercur Business Control. Du som söker är utbildad civilekonom eller motsvarande med minst 7 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete.

Personliga egenskaper
Du besitter förmågan att arbeta både självständigt och i team med ett stort engagemang. Vidare är du driven, har en hög servicenivå och ser till att leverera på utsatt tid. Du har en positiv inställning, är flexibel och öppen för förbättringar. Vidare har du stor systemerfarenhet och vid intresse finns det stora möjligheter att få driva dessa frågor.

Placeringsort: Kristianstad

Om LF Affärsservice
LF Affärsservice Sydost AB är ett kompetenscenter som ägs av och levererar tjänster till ett flertal Länsförsäkringsbolag inom områdena ekonomi, IT och telefoni. Vi befinner oss i en spännande fas med stor utvecklingspotential.

Bolaget har sitt säte i Kristianstad.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar LF Affärsservice med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Helena Centerblad, helena.centerblad@meritmind.se. Urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.