Löneadministratör på deltid i Malmö

Malmö Heltid

Brightby Bemanning söker nu en löneadministratör kunds räkning.  Tjänsten är ett konsultuppdrag på 50-75% som beräknas starta snarast möjligt, och pågå till slutet av juni initialt. . Du kommer att vara anställd som konsult på Brightby Bemanning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Du kommer som löneadministratör arbeta med ca 120 löner . Du kommer självständigt ansvara för löneadministrationen och supporta chefer ute i verksamheten.

Kvalifikationer och erfarenhet:

Det är ett krav att du minst har 2-3 års erfarenhet som kvalificerad löneadministratör, och känner dig bekväm i den rollen. Arbetet kräver goda kunskaper om lagar o avtal inom personalområdet och goda kunskaper i det svenska samt i det engelska språket. Vidare har du vana av att arbeta i lönesystem, med fördel Workday samt har goda kunskaper i Office-paketet.

Personliga egenskaper:

För att trivas och lyckas i rollen har du god förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ för att driva ditt arbete framåt. Som person är du noggrann, positiv och initiativtagande. Vi ser också att du har en förmåga att utveckla goda kontakter med olika intressenter.

Ansökan

Hör av dig till oss på Meritmind. Ring Magnus Petrisi, Konsultchef på   070-782 25 57  eller magnus.petrisi@meritmind.se för att höra mer om rollen som konsult på Meritmind. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

 

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera