Löneadministratörer till konsultuppdrag i Östergötland

Linköping Heltid

Nu söker vi löneadministratörer till en av våra kunder i Mjölby kommun.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för lön, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra kunder att nå sina mål. Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av vår fortsatta utveckling!

Arbetsuppgifter:

  • Hantering av hela löneprocessen
  • Uträkning av personalkostnader
  • Hantering av löneutbetalningar och skatteinbetalningar
  • Support för medarbetare
  • Underlag till bokföring och bokslut

Vem är du?
Vi ser att du har tidigare erfarenhet av löneadministration, har  goda kunskaper i Excel och är bekväm med att uttrycka dig på svenska och engelska. Utbildning och erfarenhet av olika affärssystem är meriterande.

Som konsult är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar och att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende. Vi tror att du trivs att arbeta i team, att du är positiv, lyhörd, social och ansvarsfull. Vidare har du en god prioriteringsförmåga och arbetar strukturerat.

Är du tillgänglig med kort varsel ser vi det som positivt.

Om Brightby Bemanning
Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta konsultchef  Tessan Bark på Therese.bark@meritmind.se Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida, digitala intervjuer sker löpande.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Bli konsult hos Meritmind!

Vill du utvecklas snabbt och vara med att bidra till våra kunders fortsatta framgång?

Läs mer