Löneadministratörer till kund i Mjölby

Mjölby Heltid

Brightby Bemanning söker nu erfarna Löneadministratör för konsultuppdrag till en av våra kunder i Mjölby. Tjänsterna behöver tillsättas omgående.

I rollen som Löneadministratör ingår det att bland annat självständigt hantera hela löneprocessen, utföra lön och skatteberäkningar, hantera löneutbetalningar, ta fram underlag och rapporter till bokföring och bokslut, semesterberäkningar samt ta fram statistik och rapporteringar till myndigheter.

Din profil:
Vi söker dig som har många års erfarenhet av arbetet inom Löneadministration. Du har arbetat med löner för både kollektivanställda och tjänstemän och känner dig bekväm med hela flödet från ax till limpa. Arbetet kräver goda kunskaper om lagar och avtal inom personalområdet samt goda kunskaper i både det svenska och i det engelska språket. Vi tror också att du som söker har god systemvana.

Personliga egenskaper:
För att passa in i kulturen är det viktigt att du som söker har ett positivt synsätt, ett starkt driv och trivs med att arbeta i en dynamisk miljö. Trots att du självständigt driver ditt arbete framåt är det viktigt att du lyfter blicken och arbetar tillsammans med ditt team. Att arbeta teamorienterat och skapa ett gott samarbete är troligen något som faller sig naturlig för dig och som du drivs utav.

Brightby Bemanning:
Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på www.meritmind.se 

Ansökan
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Therese Bark på therese.bark@meritmind.se
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.
Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan !

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Bli konsult hos Meritmind!

Vill du utvecklas snabbt och vara med att bidra till våra kunders fortsatta framgång?

Läs mer