Lönespecialist till Tuve Bygg AB, Mölndal

Mölndal Heltid

Är du en erfaren och driven lönespecialist som kan arbeta självständigt med hela löneprocessen? I denna roll kommer du få arbeta tätt med både medarbetare, bolagets chefer, HR och ekonomiavdelning. Du kommer ha ett eget övergripande ansvar inom löneprocess, lönesystem och administration.  Du kommer ingå i ett ekonomiteam och arbeta tillsammans med HR-chef. Hos Tuve Bygg kommer du få uppleva att det både är högt i tak och familjärt med en platt organisation.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden som lönespecialist:

 • Ansvar för löneprocessen med tillhörande rutiner
 • Ansvar för framtagande av flertalet rapporter såsom till myndigheter och övriga interna.
 • Administration kring tidrapporter, reseräkningar, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkringar m.m

Kvalifikationer och erfarenhet:

 • Högskoleutbildning eller likvärdig utbildning inom lön eller ekonomi
 • Minst fem års arbetslivserfarenhet inom området
 • Kunskap och erfarenhet av policys och processer inom lön
 • God kännedom kring lagar och regler
 • Kunskap och erfarenhet av kollektivavtal
 • Kunskap och erfarenhet av personalsystem och lönesystem
 • Erfarenhet av digital utveckling inom löneprocessen
 • Kännedom om bokföring
 • Kunskap i Office-paketet
 • Meriterande är erfarenhet av byggbranschen

Personliga egenskaper:

För att lyckas i denna roll behöver du vara strukturerad med god planeringsförmåga. Som person är du en kunnig administratör som också är serviceminded. Eftersom du du har många interna och externa kontaktytor ser vi att du har lätt för att samarbeta, bygga relationer och har en kommunikativ och pedagogisk förmåga.

Placeringsort:

Mölndal

Om företaget:

Tuve Bygg är en stabil byggkoncern som är verksam inom såväl ny- och ombyggnation som tillbyggnad, snickeri och fastighetsunderhåll. Tack vare sina drygt 280 medarbetare skapar bolaget värde för sina kunder genom kunnighet, affärsmässighet och en förmåga att bygga trygga relationer. Tuve Bygg har både offentliga och privata uppdragsgivare och bygger allt från bostäder, gruppboenden och skolor till handelshus, industrianläggningar och kontor. Koncernen startade i Göteborg 1979 och har idag verksamhet i Västsverige och Stockholm med en omsättning på cirka 2,5 miljarder. Tuve Bygg ingår i Hedin Group vilket bidrar till affärsmässighet, långsiktighet och kontinuerlig utveckling.

Ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Tuve Bygg AB  med Meritmind-Brightby Bemanning. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult.

Jenny Österberg, jenny.osterberg@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det räcker att du bifogar ditt CV. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekryteringsprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev. Vid de flesta tillsättningar görs också en bakgrundskontroll.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

 

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera