Loomis söker kvalificerad redovisningsekonom, Stockholm

Stockholm Heltid

Har du ett prestigelöst förhållningssätt och värderar en nära relation till dina kollegor? Tycker du om att från ekonomiperspektivet få en nära insikt i den operativa verksamheten? Då kan detta vara någonting för dig! Vi söker nu för Loomis Sveriges räkning en kvalificerad redovisningsekonom som ska tillsammans i en grupp om fyra kollegor säkerställa kvalitet i bokslut och redovisning. Som redovisningsekonom kommer du att ha en nära kontakt med verksamheten och vara tillgänglig vid frågor från affärsområdeschefer/avdelningschefer.

Som redovisningsekonom kommer du få arbeta i ett stabilt och roligt företag med internationell närvaro. Du kommer att ha ett eget ansvar över ditt arbete och förväntas arbeta både högt och lågt. Du är självgående, kan ta initiativ och med din erfarenhet inom redovisning se vad som behöver göras för att nå utsatta deadlines. Som redovisningsekonom rapporterar du till Redovisningschef och sitter på vårt nya kontor i Rotebro 50 meter från pendeltågsstationen.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter som redovisningsekonom:

 • Bokslutsarbete
 • Anläggningsregister
 • Momsredovisning
 • Skattedeklaration
 • Löpande bokföring
 • Avstämningar
 • SCB rapportering
 • Assistera kund/leverantörsreskontra


Kvalifikationer och erfarenhet
Du har en yrkesutbildning eller motsvarande utbildningsbakgrund och minst 5 års erfarenhet av att ha arbetat med bokslutsarbete och redovisningsflödet. Har du tidigare arbetat i tjänstebolag, inom logistik eller distribution ser vi det som meriterade. Du har tidigare haft en roll där du har behövs använda din pedagogiska förmåga i form av representant från redovisning. Det är en fördel men inget krav om du har arbetat i internationella bolag tidigare med tydliga deadlines att jobba emot. Du är trygg i att använda Excel och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att passa i rollen som kvalificerad redovisningsekonom är det viktigt att du är van att ta eget ansvar och är trygg i dina redovisningskunskaper. Du kan agera på eget initiativ och bedöma när behovet av att prioritera i arbetet är viktigt. Du tycker om att lösa problem och gör det helst i samverkan med dina kollegor. Du föredrar och trivs bäst i miljöer med högt tempo, där man gärna fokuserar och arbetar bort arbetspucklar för att få en lugnare period efteråt. Loomis är en organisation med flera kunniga medarbetare, vilket gör att du behöver trivas i en arbetsmiljö med högt i tak och snabba puckar.

 • Eftersom Loomis är en säkerhetsorganisation, ställer vi höga krav kring att du som individ inte ska ha någon koppling till ekonomiska oegentligheter innan du blir anställd hos oss.

Placeringsort: Stockholm

Om Loomis Sverige
Loomis Sverige AB är marknadsledande inom värdehantering i Sverige. Basen i vår verksamhet är att på ett tryggt, säkert, pålitligt och effektivt sätt hantera kontanter och värdeföremål som finns i samhället. Vi är ca 1000 medarbetare och finns på 12 orter runt om i landet. Loomis är en arbetsplats som eftersträvar mångfald. Koncernen Loomis AB är ett internationellt företag med huvudkontor i Stockholm och ca 400 platskontor i Europa och USA, med en omsättning på omkring 17 miljarder SEK och drygt 20 000 medarbetare i över 20 länder.Vad kan Loomis erbjuda dig?

 • Få chansen att arbeta i ett auktoriserat säkerhetsbolag med en spännande verksamhet
 • Att som redovisningsekonom få ha en nära relation direkt med personer ur verksamheten, utan filter
 • Bli del av att etablera ett redovisningsteam
Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Loomis med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Casper Båge Von Sivers på 070-029 11 41. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.
Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.