Management Consultant till Meritmind Advisory, Stockholm

Stockholm Heltid

Trivs du som bäst när du får arbeta med utmanande förändringsprojekt i multifunktionella teams? Lockas du av att arbeta i ett företag där entreprenörsandan styr företagskulturen? Vi rekryterar nu en Management Consultant som kommer att vara delaktig i att hjälpa Sveriges CFOer med komplexa utmaningar och förbättringsprojekt. Meritminds Advisory-team befinner sig i en tillväxtfas och behöver utöka sin kapacitet. Idag är teamet inriktat på digitala förändringsprojekt som möjliggör en modern, datadriven ekonomistyrning. Vi vill skapa hållbara värden för både våra kunder och deras organisationer.

Som Management Consultant kommer du att lära dig applicera metoder inom Management Consulting samt lära dig de tekniska verktygen som krävs. Som Management Consultant är du med från planeringsfas men får också möjligheten att faktiskt leda kunden genom förändringsresan – från att skapa en vision tills att en hållbar lösning är implementerad i organisationen. Tjänsten är placerad i Stockholm men du förväntas att vara närvarande i dina olika projekt ute hos kund varje vecka. Våra kunder finns främst i Stockholm, men resor kan förekomma i och med expansionen av vårt team i övriga landet. Ta chansen att få vara en nyckelperson i att leda förändring samt skapa positiva framtidsvisioner för företag i förändring!

Jobba som konsult

Huvudsakliga ansvarsområden som Management Consultant:

  • Analysera kundens behov och utmaningar samt erbjuda rekommendationer
  • Driva leveransen i kundprojekt proaktivt från start till slutmål
  • Utveckla egen förmåga inom nya teknologier, datahantering, branschtrender, Best Practise
  • Stödja kollegor att genomföra studier med aktuella frågeställningar
  • Fånga kundernas behov och analysera möjligheten att kunna bidra till förändring
  • Påverka tjänsteutvecklingen genom att vässa paketeringen av våra tjänster samt marknadsföring
  • Vara med i interna utvecklingsinitiativ
  • Bygga nätverk med viktiga kunder samt samarbetspartner genom olika Meet-ups och seminarier
  • Vara med i rekryteringssammanhang, t.ex. på jobbmässor

 Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller har motsvarande utbildningsbakgrund. Du har cirka 1–4 års erfarenhet av management consulting eller arbetat i en Business Analyst/Project Manager-likande roll där du har varit delaktig i förändringsprojekt. Du har räknat på Business Case kopplat till ökad effektivitet och/eller lönsamhet och känner dig trygg med stora datamängder samt analys. Du uttrycker dig obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som Management Consultant har du en hög analytisk förmåga och kan snabbt identifiera utvecklingsområden samt komma med förbättringsförslag. Du är en person som sporras av nya utmaningar, är orädd och vill utvecklas i snabb takt. Du har en utvecklad pedagogisk förmåga och en social färdighet som gör att du har lätt att få med dig andra i dina tankebanor. Du trivs i roller där du får möjligheten att gå från ord-till-handling och driva förändringsarbete. Du har en naturlig pondus och tar gärna på dig ledarrollen i olika projekt. Du är prestigelös i ditt förhållningssätt och du har alltid ett positivt synsätt i alla tänkbara avseenden.

Placeringsort: Stockholm

Om Meritmind AB
Idag är vi ett ledande konsultföretag inom ekonomi och styrning. Vi är 370 anställda inom koncernen, omsätter en halv miljard och har kontor på fem platser i Sverige och en i Tyskland. Vi har ett starkt varumärke inom ekonomiområdet och är ledande inom vår nisch. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke – om kunden, konsulten, kandidaten och alla andra. Läs mer om vår verksamhet på www.meritmind.se

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta vår Head of Advisory, Kristin Mehta på 070-166 08 14. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande efter julledigheten, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt internansokan.radgivning@meritmind.se . 

Varmt välkommen med din ansökan! 

OBS! Använd INTE knappen nedan utan maila din ansökan till internansokan.radgivning@meritmind.se

 

Tjänsten är tillsatt.