Medicinsk riskbedömare till stort bolag i Stockholm

Stockholm Visstid

Nu söker vi en Medicinsk riskbedömare till vår kund i Stockholm. Vår kund är verksam inom segmentet bank, finans & försäkring och du kommer att tjänstgöra som Medicinsk riskbedömare. Tjänsten är ett kortare konsultuppdrag på ca 5 månader (initialt), med så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter:

Gruppen riskbedömer alla Liv- och Sakprodukter inom personriskförsäkring. I rollen som riskbedömare kommer du ansvara för alla moment som ingår i en medicinsk riskbedömning av personriskförsäkring. Du kommer att fatta försäkringsmedicinska beslut utifrån hälsoförklaringar och medicinska underlag för att sedan informera kunden om beslut.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har en medicinsk högskoleutbildning såsom exempelvis sjuksköterska eller sjukgymnast. Du har en gedigen arbetserfarenhet inom medicinsk riskbedömning och besitter en god försäkringsteknisk kunskap, gärna inom sjuk- och olycksfallsförsäkring hos barn och vuxna. Du har en god förmåga att kommunicera i både tal och skrift med kunder, interna avdelningar samt kollegor emellan.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Niclas Persson på niclas.persson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Om Meritmind
Meritmind är specialister på kvalificerade tjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling inom dessa områden. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Bli konsult hos Meritmind!

Vill du utvecklas snabbt och vara med att bidra till våra kunders fortsatta framgång?

Läs mer