Säljkoordinator till Meritmind, Stockholm

Stockholm Heltid

Meritmind fortsätter växa och söker nu ytterligare en säljkoordinator till vårt nya kontor i Stockholm. Sedan starten för drygt 17 år sedan har vi haft en expansiv tillväxt och arbetar med många av Sveriges största och mest kända varumärken. Vi söker nu dig med erfarenhet från försäljning som vill jobba på ett specialiserat konsultföretag mot ett tydligt definierat organisationsområde. Hos oss på Meritmind ges du möjlighet arbeta i en entreprenöriell miljö där vi tillsammans bygger en verksamhet specialiserad på ekonomikompetens.
Som säljkoordinator hos Meritmind arbetar du med att skapa en närmare relation till våra kunder. Du ansvarar för att boka in möten åt våra kundansvariga som de sedan vidarebearbetar. Du jobbar tätt tillsammans med kundansvariga för att sondera företag som kan tänkas ha behov av våra tjänster. Rollen innebär en hög aktivitet och ständigt pågående kontakter med presumtiva och befintliga kunder. Allt för att öka sannolikheten till fler bokade möten och framgångsrika affärer.

I arbetets kärna ligger i kommunikationen med kund, varför det är viktigt att du behärskar det svenska språket både muntligt och skriftligt. Du behöver ha ett genuint intresse för våra kunders verksamhet och försäljning. Du trivs i att skapa relationer med andra och du har en stark vilja att göra affärer. Du kommer att vara en del av ett erfaret team där de flesta har en ekonomibakgrund sedan tidigare. Som säljkoordinator är du en av de mest centrala medarbetarna i vår organisation. Att jobba i Meritminds säljteam innebär att du kommer ha många trevliga kollegor, ha nära till skratt och en härlig vardag!

Du är rätt för oss om du:

 • Har tidigare stor erfarenhet av att ringa utgående samtal till både ”varma” och ”kalla” kontakter
 • Kan bidra med vilja, uthållighet och energi
 • Har mod och vågar gå på avslut
 • Motiveras av att ha kontakt med potentiella och befintliga kundkontakter
 • Vill utvecklas inom försäljning av konsulttjänster tillsammans med ett etablerat företag och professionella kollegor
 • Är en social lagspelare med goda referenser

Vi erbjuder dig:

 • Utveckling i din säljkarriär hos oss och inom koncernen
 • Vara delaktig i resan på ett framgångsrikt tillväxtbolag
 • Möjligheten att representera ett välrenommerat företag
 • Bli del av ett härligt team med mycket värme och glädje
 • Vi sitter i helt nya lokaler på Vasagatan 12 i centrala Stockholm

 Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning & förändring. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 300 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby Snabbväxare på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och koncernchef, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till Årets företagerska under Beautiful Business Award 2011, till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer (2014 och 2015) samt nominerad till Alla tiders entreprenör av Svenska Dagbladet (2014). Läs gärna mer på www.meritmind.se.

Ansökan

Är du redo att ta nästa steg? Välkommen med din ansökan till vår försäljningschef Patrik Kvarnlind, patrik.kvarnlind@meritmind.se. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik på telefon 0738-58 10 10. Vi ser fram emot din ansökan!

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.